meisjes regenlaarzen,hippe kinder regenlaarzen

Hippe meisjes regenlaarzen tegen de regen

Als het heeft geregend, willen mijn kinderen niets liever dan lekker stampen in de plassen. Goede regenkleding en regenlaarzen zijn dan wel zo handig. Daarom ging ik dus op zoek naar hippe meisjes regenlaarzen. Het resultaat van mijn speurtocht zet ik graag voor je op een rij!

Check hier ook het overzicht met Jongens regenlaarzen

Meisjes regenlaarzen met panterprint

Panter print is en blijft een hit. Met deze panterprint regenlaarzen steelt je kleine meid dan ook zeker de show… Hier te koop.


Hippe rubberen meisjes laarzen, ook in het zilver en goud!

De meisjes regenlaarzen van het merk Bergstein ken je vast wel. Verkrijgbaar in allerlei vrolijke kleuren en ook in een speciale wintervariant met trekkoord. Mijn kinderen hebben er al een aantal van versleten. Hoewel… deze laarzen slijten bijna niet! Onlangs viel mijn oog op de speciale zilveren laarzen en gouden laarzen van Bergstein. Zeg nou zelf: die zijn toch te gek?!

Bergstein heeft trouwens ook leuke meisjes laarzen in pasteltinten. Je vindt ze hier!


Hippe meisjes regenlaarzen van Boxbo

Zijn ze niet geweldig: deze regenlaarsjes van het hippe Franse merk Boxbo. Gemaakt van 100% rubber en vrij van ‘phthalate’ en andere veel gebruikte chemische grondstoffen. Ik denk dat mijn dochtertje deze leuke regenlaarzen maar al te graag aan wil trekken! Hier te koop.

meisjes regenlaarzen,hippe meisjes regenlaarzen,leuke kinder regenlaarzen,boxbo regenlaarsjes

Meer leuke kinder regenlaarzen van dit merk vind je hier


Rubberen meisjes regenlaarzen van Celavi

Met deze hippe laarzen van het Deense merk CeLaVi kan je kind heerlijk in de plassen stampen zonder dat zijn/haar voetjes nat worden. Onderstaande regenlaarzen zijn gemaakt van 100% natuurlijk rubber en hebben een fijne pasvorm. Hier te koop.

En dan zijn er natuurlijk nog veel meer te gekke laarzen voor kinderen verkrijgbaar. Neem onderstaande regenlaarzen van Hai Kids. In talloze super lieve kleurtjes verkrijgbaar.

En wat dacht je van de stoere regenlaarzen voor meisjes van het merk Sticky Lemon?

meisjes regenlaarzen,meisjes regenlaarzen,regenlaarzen sticky lemon,hippe regenlaarzen voor kinderen,kinder regenlaarzen

Meisjes regenlaarzen met de naam van je kind erop…

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke kinder regenlaarzen voor meisjes te koop. Wat dacht je bijvoorbeeld van leuke roze Fien en Teun regenlaarzen, schattige unicorn regenlaarsjes of kinder regenlaarzen met de naam van je kind erop…?! Ook leuk als kraamcadeau trouwens…

meisjes regenlaarzen,regenlaarzen met naam erop,gepersonaliseerde regenlaarzen,kraamcadeau,verjaardag meisje 4 jaar,tip cadeau meisje 4 jaar

Genoeg keuze dus wat betreft meisjes regenlaarzen!

Zie ook: