kinder regenkleding,kinder regenjas,kinder regenpak,meisjes regenkleding,meisjes regenjas,meisjes regenpak,jongens regenkleding,jongens regenjas,jongens regenpak,baby regenpak,baby regenjas

Kinder regenkleding voor echte spetters!

Kinder regenkleding is, zeker als je vaak lopend of met de fiets naar school gaat, een echte must. In een land als Nederland regent het nu eenmaal best wel vaak.

Regenkleding is natuurlijk vooral functioneel. Tijdens een hoosbui moet het jou of je kind droog houden. Maar eerlijk is eerlijk, het oog wil ook wat en daarom gingen wij voor jou op zoek naar de leukste kinder regenkleding die er op dit moment te krijgen is. In dit blog zetten we dan ook de hipste kinder regenjassen en kinder regenpakken voor je op een rij. Lees snel verder!

Baby regenpakjes

Hoewel een baby regenjas ook handig kan zijn, gaan wij toch liever voor deze schattige baby regenpakken. Dankzij de drukknoopjes zijn ze super handig om aan te trekken. De fleece voering zorgt ervoor dat je kleintje lekker warm blijft. Hier te koop.

Kinder regenkleding: poncho’s

Ook heel handig om bij je te hebben, is een regenponcho. Ideaal om zo over de jas van je kleintje heen te doen als het gaat regenen. Onderstaande kinder regenponcho’s voorzijn super betaalbaar en verkrijgbaar in lieve kleurtjes, zoals lila en mintgroen. Hier te koop.

Meisjes regenjassen in vrolijke kleuren

Dit is nou kinder regenkleding waar je blij van wordt! Zo leuk al die vrolijke kleurtjes. Zo mag het iedere dag wel gaan regenen van ons ;-). Hier te koop.

Een jongens regenjas voor buiten

Tijdens natte en koude dagen kun je ook gewoon buiten spelen. Maar beter is het dan wel om een fijne regenjas aan te doen. Een ding is zeker: met deze jongens regenjassen wordt het heerlijk ravotten buiten. Hier te koop.

Jongens regenjassen in rustige kleuren

Houd je niet van felle kleuren, en zoek je juist mooie regenkleding voor jongens in rustige kleuren? Dan vind je deze kinder regenjassen vast wel mooi. Dit merk heeft ook prachtige andere bijpassende items in de collectie. Je shopt ze hier.

Nog meer kinder regenkleding

Weer iets heel anders zijn deze kinder regenjassen van Decathlon. Verkrijgbaar in diverse kleuren en voor een prima prijs! Hier te koop.

Hippe kinder regenkleding om mee te shinen

Supertof: deze kinder regenjassen van GOSOAKY. Als je houdt van colour blocking, dan is de linker regenjas een echte must. De kinder regenjas die je op de rechterfoto ziet, heeft een soort transparante bovenlaag en is daardoor ook echt heel cool. Kortom: regenjacks met een hippe uitstraling en bovendien van een hele mooie kwaliteit. Hier te koop.

Check hier ook de blogs met leuke jongens winterjassen en hippe meisjes winterjassen.

Leuke kinder regenjas met panterprint

Wat een leuke regenjas is dit! Ik noem het een jas met panterprint, maar dat is het niet echt. Toch heeft het er wel iets van weg, vind je niet?! Een ding is zeker: met dit hippe kinder regenjack steelt je kind de show! Te koop bij Scapino.

leuke kinder regenjas,leuke meisjes regenjas,regenjas scapino,regenjas met panterprint,roze regenjas kind

Hippe kinder regenkleding in toffe kleuren en prints

Het merk Celavi verkoopt, naast toffe kinder regenlaarzen, ook hippe kinder regenpakken. Neem nu deze regenpakken. Helemaal hip toch en van een supermooie kwaliteit. Verkrijgbaar in allerlei toffe kleuren en prints. Hier te koop.


Warme regenjassen met een teddy voering

De toffe kinder regenjassen van America Today zijn door de teddy voering heerlijk warm. Fijn voor als het koud is. Een ding is zeker: met deze regenjacks is je kind helemaal klaar voor een frisse en regenachtige dagen! Je shopt deze kinder regenkleding hier.

Kinder regenjassen in felle kleuren

Check deze fel gekleurde lichtgewicht kinder regenkleding van het merk Mac in a Sac. Zit goed, staat goed en wordt geleverd in een handig zakje dat je overal mee naartoe kunt nemen. In de kraag zit een capuchon verborgen. Handig en heel betaalbaar. Hier te koop.

Er is dus genoeg leuke kinder regenkleding te koop! Welk regenjack of regenpak vind jij het leukst?

Zie ook: