pop it,fidget pop it,popit,plopper,plopit,tiktok trend,nieuw speelgoed

Fidget Pop It: nieuwe trend van TikTok

Een paar jaar geleden waren Fidget Spinners helemaal in onder kinderen. Nu is de Fidget Pop It razend populair! Deze week kocht ik twee Pop Its voor mijn kinderen en ze zijn er superblij mee. In dit blog vertel ik je meer over dit nieuwe speeltje dat bekend werd door TikTok.

Wat is een Fidget Pop It?

Fidget is een Engels woord en betekent zoiets als ‘friemelen’, ‘heendraaien’ en ‘onrustig zitten’. Een Fidget Pop It is een gekleurd figuur van siliconen rubber met bubbeltjes erin die je in kunt drukken. Vooral dat laatste en het geluid dat dit met zich meebrengt, vinden kinderen erg leuk. Ook doen ze er wedstrijdjes mee, zoals: wie kan het snelste ‘ploppen?

Naast dat de Pop It leuk is om mee te spelen, is het ding ook nog eens stress verlagend. Kinderen worden er rustig van.

Welke soorten Pop Its zijn er te koop?

Er zijn allerlei soorten ploppers te koop. Naast de klassieke Pop It (rond en vierkant) zijn ze er ook in de vorm van unicorns, hartjes en dino’s. Ook kun je ze in allerlei kleuren kopen. De klassieke pop it heeft de kleuren van de regenboog, maar ze zijn er ook in het roze, geel en zelfs in het glow in the dark.

Naast de popit zijn er meerdere fidget toys te koop, denk bijvoorbeeld aan een Hand Spinner, een Friemelkubus en Wacky Tracks.

Ook meedoen aan deze nieuwe TikTok trend? Dan kun je o.a. hier een Pop It kopen!

Zie ook: