Dekbedovertrekken voor jongens en meiden

Als je op zoek bent naar leuke kinder dekbedovertrekken, dan moet je beslist die van het merk SNURK eens bekijken. Ik had zelf ooit het geluk er eentje te winnen. Via een actie op Facebook won ik een dekbedovertrek met een raket erop. Supercool!

Leuke kinder dekbedovertrekken

Je kent de dekbedovertrekken van het merk SNURK vast wel. Wat ze zo kenmerkend maakt, is de opdruk. Als je onder het overtrek gaat liggen, lijkt het net alsof je in een echte raket zit of een echt ballerina of zeemeermin bent. Er zijn veel namaak overtrekken in omloop, maar die zijn kwalitatief veel minder dan die van SNURK. Hieronder zie je het dekbedovertrek dat wij gewonnen hebben. Het is er een met de opdruk van een raket. Onze zoon voelt zich er net een echte astronaut mee als hij in zijn bed ligt ;-).

dekbedovertrekken,rocket dekbedovertrek snurk,snurk dekbedovertrek,raket dekbedovertrek,dekbedovertrek kinderen,jongens dekbedovertrek,snurk dekbedovertrek

Als een echte astronaut…

Ik had dus zo’n te gek overtrek gewonnen! Mijn zoontje Milan was er heel blij mee. Hij was namelijk net met zijn vader naar Space Expo geweest, dus zijn droom om astronaut te worden, werd nu een soort van realiteit. Nou ja, hij kon in ieder geval in slaap vallen als astronaut ;-). SNURK heeft echt te gekke dekovertrekken voor jongens en meiden. Zo verkopen ze, naast het Rocket dekbedovertrek, ook overtrekken met een unicorn, amazone, brandweerman, astronaut, prinses of voetballer erop. Het overtrek met de zeemeermin is ook een van mijn favorieten. Leuk voor ons dochtertje!

Over SNURK

Het merk SNURK staat bekend om zijn opvallende en unieke dekbedovertrekken. Iedereen die wel houdt van een beetje humor in zijn/haar interieur, zal de dekbedovertrekken van SNURK geweldig vinden. Op de SNURK-dekbedovertrekken staan diverse karakters, waardoor het lijkt alsof je een aparte outfit aan hebt. SNURK heeft ook nog andere overtrekken in het assortiment. Met grafische vormen bijvoorbeeld, of met kleurrijke patronen.

Hier vind je nog meer leuke dekbedovertrekken van SNURK

Zie ook: