Dekbedovertrekken voor jongens en meiden

In de kerstvakantie hoorde ik dat we een SNURK dekbedovertrek hadden gewonnen. Supercool! Via Facebook had ik meegedaan aan een actie van Kixx-online. Door te reageren op een bericht, maakte je kans op het SNURK-dekbedovertrek Rocket en aangezien deze dekbedovertrekken al langer op mijn lijstje stonden, deed ik natuurlijk graag mee.

dekbedovertrekken,raket dekbedovertrek,snurk dekbedovertrek
Het gewonnen Rocket dekbedovertrek van SNURKAls een echte astronaut…

Ik had dus zo’n te gek overtrek gewonnen! Mijn zoontje Milan was er heel blij mee. Hij was namelijk net met zijn vader naar Space Expo geweest, dus zijn droom om astronaut te worden, werd nu een soort van realiteit. Nou ja, hij kon in ieder geval in slaap vallen als astronaut ;-). SNURK heeft echt te gekke dekovertrekken voor jongens en meiden. Zo verkopen ze, naast het Rocket dekbedovertrek, ook overtrekken met een unicornamazone, brandweerman, astronaut, prinses of voetballer erop. Het overtrek met de zeemeermin is ook een van mijn favorieten. Leuk voor mijn dochtertje!

dekbedovertrek snurk,snurk dekbedovertrek,amazone dekbed overtrek,paarden dekbedovertrek,paarden dekbed overtrek,snurk dekbed overtrek,paarden dekbedovertrek,kinder dekbedovertrek,overtrek snurk,superheld dekbed overtrek,zeemeermin dekbed    dekbedovertrek snurk,snurk dekbedovertrek,amazone dekbed overtrek,paarden dekbedovertrek,paarden dekbed overtrek,snurk dekbed overtrek,paarden dekbedovertrek,kinder dekbedovertrek,overtrek snurk,voetbal dekbed overtrek,dekbed overtrek voetballer,voetballer dekbed  dekbedovertrek snurk,snurk dekbedovertrek,amazone dekbed overtrek,paarden dekbedovertrek,paarden dekbed overtrek,snurk dekbed overtrek,paarden dekbedovertrek,kinder dekbedovertrek,overtrek snurk,superheld dekbed overtrek

kinder dekbedovertrek unicorn

Over SNURK

Het merk SNURK staat bekend om zijn opvallende en unieke dekbedovertrekken. Iedereen die wel houdt van een beetje humor in zijn/haar interieur, zal de dekbedovertrekken van SNURK geweldig vinden. Op de SNURK-dekbedovertrekken staan diverse karakters, waardoor het lijkt alsof je een aparte outfit aan hebt. SNURK heeft ook nog andere overtrekken in het assortiment. Met grafische vormen bijvoorbeeld, of met kleurrijke patronen.

Wil je alle dekbedovertrekken van SNURK bekijken? Dan kan dat hier.

Zie ook: