cadeau jongen 4 jaar,cadeau jongen vier jaar,cadeautips,cadeautip verjaardag jongen 4 jaar,verjaardagscadeau jongen 4 jaar vier jaar

Cadeau jongen 4 jaar? Hier vind je leuke tips!

Wie googelt op ‘cadeau jongen 4 jaar’ vind een hoop tips. In dit blog vertel ik je wat volgens ons de leukste verjaardags cadeaus voor jongens van 4 jaar zijn. En ik spreek uit ervaring!

Verjaardagscadeaus voor jongens van vier jaar

Wil je weten wat een jongen van 4 jaar nu echt leuk vindt? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor een vierjarige? Dan zet ik hieronder een aantal tips voor leuke cadeaus voor jongens van vier jaar voor je op een rij.

Big happening: voor het eerst naar school!

Vier jaar is de leeftijd waarop kinderen naar de kleuterschool gaan. Een hele gebeurtenis! Kinderen kijken hier vaak heel erg naar uit. Ze zijn er op deze leeftijd ook vaak echt aan toe om naar de basisschool te gaan. Met andere woorden: ze hebben meer uitdaging nodig. Bij de kleuters beginnen kinderen bijvoorbeeld met het leren van bijvoorbeeld de letters van het alfabet. Maar er wordt nog steeds veel gespeeld. In de huishoek of de bouwhoek bijvoorbeeld of gewoon lekker buiten!

Leuke spelletjes en speelgoed voor jongens van 4

Wat vinden jongens van 4 jaar leuk? Hieronder geef ik je een aantal tips!


Cadeau jongen 4 jaar tip 1: Hubelino knikkerbaan

De knikkerbaan van Hubelino is een voorbeeld van echt mooi speelgoed. Je kind zal er uren zoet mee zijn en zal gefascineerd zijn door de manier waarop de knikker door de zelfgebouwde knikkerbaan raast. Leuk detail: de knikkerbaan is compatible met Duplo!

Meer info vind je hier.

cadeau jongen 4 jaar,knikkerbaan hubelino,mooi cadeau jongen vier jaar,cadeau jongen 3 jaar tips en ideeen,verjaardagscadeau jongen 4

Bekijk ook het blog met tips voor andere leuke knikkerbanen.


Cadeau jongen 4 jaar tip 2: Bob Bilnaad

Dit grappige spel was in 2019 genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het jaar. Bob Bilnaad brengt veel hilariteit met zich mee. Het spel gaat als volgt. Bob is als loodgieter iets aan het repareren en zijn broek met riem steken onder het aanrecht uit. Spelers moeten om de beurt een stuk gereedschap aan de riem bevestigen, maar oh wee als zijn riem te zwaar wordt… Dan volgen er spetters water!

Bob Bilnaad is o.a. hier te koop.

cadeau jongen 4 jaar,bob bilnaad,grappig leuk spel kind 4 jaar

Cadeau jongen 4 jaar tip 3: Schoolspullen

Vier jaar is de leeftijd dat kinderen naar school gaan en dus zijn schoolspullen ook leuk om te geven als verjaardagscadeau. Denk bijvoorbeeld aan een mooie rugzak of deze leuke lunch set van Paw Patrol.

Meer info vind je hier.

cadeau jongen 4 jaar,paw patrol broodtrommel,paw patrol lunchbox,paw patrol beker

Jongens cadeau tip 4: Vriendenboekje

Als een kind met vier jaar naar school gaat, zal het veel nieuwe vriendjes gaan maken. Hoe leuk is het dan als al die vriendjes iets kunnen opschrijven in een vriendenboekje? Supertof toch?!

Hier te koop.

cadeau jongen 4 jaar,cadeau tip idee jongen vier jaar,verjaardagscadeau jongen 4 jaar,spiderman vriendenboekje marvel

Verjaardagscadeau jongen vier jaar tip 5: fiets

Toen mijn zoontje vier jaar werd, kreeg hij voor zijn verjaardag een mooie fiets cadeau. Dat was toen een 14 inch jongens kinderfiets, maar sommige kinderen hebben misschien ook wel een 16 inch nodig… De zijwieltjes die toen bij het fietsje zaten, heeft hij toen amper gebruikt. Door zijn loopfiets kon hij namelijk al zo goed balanceren. Toch was het wel fijn om ze in de begin periode te hebben.

Onderstaande jongensfiets is 14 inch en wordt geleverd met zijwieltjes. Wat een toffe bike! Hier te koop.

cadeau jongen 4 jaar,jongensfiets met zijwieltjes,amigo 2cool kinderfiets 14 inch,stoere jongensfiets,zwarte jongensfiets,hip jongensfietsje

Wil je weten welke maat kinderfiets jouw kind nodig heeft? Lees dan het blog over kinderfietsen.


Cadeau jongen 4 jaar tip 6: LEGO

Lego: welke jongen houdt hier nu niet van? Na LEGO Duplo is het tijd voor het echte werk. Kinderen zijn er dan klaar voor om met de kleinere bouwblokjes aan de slag te gaan. Speciaal voor deze doelgroep is er LEGO 4+ en hiervan zijn er heel veel toffe sets te koop. Voor jongens van vier die helemaal gek zijn van Spider-man, is er de set LEGO 4+ Spider-Man en Sandman Duel (76172). De LEGO City 4+ Ladderwagen (60280) tot slot is weer superleuk als je kind gefascineerd is door brandweerauto’s.

Bekijk hier ook het blog met de nieuwste LEGO sets.


Leerzaam cadeau jongen vier jaar: Electro

Electro ken je zelf waarschijnlijk nog wel van vroeger. Zo leuk vond ik dat altijd. En het bestaat nog steeds. Er zijn allerlei leuke Electro pakketten verkrijgbaar, zoals deze set die speciaal is voor kinderen die naar de basisschool gaan. Een mooi en leerzaam cadeau voor een kind van 4 jaar!

Hier te koop.

cadeau jongen 4 jaar,electro basisschool groep 1 en 2,leerzaam cadeau jongen 4 jaar,kleuter cadeau tips en ideeen

Tip: bekijk ook even het blog met tips voor leerzame spelletjes voor kleuters vanaf 4 jaar.


Cadeau jongen 4 jaar tip 8: Playmobil

Jongens van vier jaar zijn over het algemeen dol op dino’s. Die van mij tenminste vond het tenminste prachtig! Hij kende de namen van heel veel dinosaurussen uit zijn hoofd.

Deze set van Playmobil met avonturiersbuggy en stegosaurus zal dan ook zeker in de smaak vallen! Onder meer hier te koop.

playmobil avonturiersbuggy en stegosaurus

Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een dino-fan? Bekijk dan hier het blog met leuke en betaalbare dino cadeaus onder een tientje.

Zie ook: