cadeau jongen 4 jaar,bob bilnaad

Cadeau jongen 4 jaar? Hier vind je leuke tips!

Wie googelt op ‘cadeau jongen 4 jaar’ vind een hoop tips. In dit blog vertel ik je wat volgens ons de leukste cadeaus voor jongens van 4 jaar zijn. En ik spreek uit ervaring!

Verjaardagscadeaus voor jongens van vier jaar

Wil je weten wat een jongen van 4 jaar nu echt leuk vindt? Bijvoorbeeld omdat je op zoek bent naar een verjaardagscadeau voor een vierjarige? Dan zet ik hieronder een aantal tips voor leuke cadeaus voor jongens van vier jaar voor je op een rij.

Big happening: voor het eerst naar school!

Vier jaar is de leeftijd waarop kinderen naar de kleuterschool gaan. Een hele gebeurtenis! Kinderen kijken hier vaak heel erg naar uit. Ze zijn er op deze leeftijd ook vaak echt aan toe om naar de basisschool te gaan. Met andere woorden: ze hebben meer uitdaging nodig. Bij de kleuters beginnen kinderen bijvoorbeeld met het leren van bijvoorbeeld de letters van het alfabet. Maar er wordt nog steeds veel gespeeld. In de huishoek of de bouwhoek bijvoorbeeld of gewoon lekker buiten!

Leuke spelletjes en speelgoed voor jongens van 4

Wat vinden jongens van 4 jaar leuk? Hieronder geef ik je een aantal tips!

Cadeau jongen 4 jaar tip 1: Hubelino knikkerbaan

De knikkerbaan van Hubelino is een voorbeeld van echt mooi speelgoed. Je kind zal er uren zoet mee zijn. Leuk detail: de knikkerbaan is compatible met Duplo! Meer info vind je hier.

Cadeau jongen 4 jaar tip 2: Bob Bilnaad

cadeau jongen 4 jaar,bob bilnaad

Dit grappige spel was in 2019 genomineerd voor de verkiezing Speelgoed van het jaar. Bob Bilnaad brengt veel hilariteit met zich mee. Het spel gaat als volgt. Bob is als loodgieter iets aan het repareren en zijn broek met riem steken onder het aanrecht uit. Spelers moeten om de beurt een stuk gereedschap aan de riem bevestigen, maar oh wee als zijn riem te zwaar wordt… Dan volgen er spetters water! Bob Bilnaad is o.a. hier te koop.

Cadeau jongen 4 jaar tip 3: Schoolspullen

cadeau jongen 4 jaar,paw patrol broodtrommel,paw patrol lunchbox,paw patrol beker

Vier jaar is de leeftijd dat kinderen naar school gaan en dus zijn schoolspullen ook leuk om te geven als verjaardagscadeau. Denk bijvoorbeeld aan een mooie rugzak of deze leuke lunch set van Paw Patrol. Meer info vind je hier.

Jongens cadeau tip 4: Vriendenboekje

Als een kind met vier jaar naar school gaat, zal het veel nieuwe vriendjes gaan maken. Hoe leuk is het dan als al die vriendjes iets kunnen opschrijven in een vriendenboekje? Superleuk toch?! Meer vriendenboekjes vind je hier.

Verjaardagscadeau jongen vier jaar tip 5: fiets

loekie snake,kinderfiets

Toen mijn zoontje vier jaar werd, kreeg hij voor zijn verjaardag een mooie fiets cadeau. De zijwieltjes die er toen bij zaten, heeft hij toen amper gebruikt. Door zijn loopfiets kon hij namelijk al zo goed balanceren. Wil je weten welke maat kinderfiets jouw kind nodig heeft? Lees dan ons blog over kinderfietsen.

Cadeau jongen 4 jaar tip 6: LEGO

lego city garage,cadeau kind vier jaar

Lego: welke jongen houdt hier nu niet van? Na LEGO Duplo is het tijd voor het echte werk haha. Deze LEGO City Garage is speciaal voor kinderen voor kinderen van 4 jaar. Hiermee kunnen ze heerlijk aan de slag in de wasstraat, bij de benzinepomp etcetera. Meer LEGO voor vierjarigen vind je hier.

Bekijk hier ook ons blog over de leukste en mooiste LEGO sets.

Cadeau jongen 4 jaar tip 7: Playmobil

Jongens van vier jaar zijn over het algemeen dol op dino’s. Die van mij tenminste vond het prachtig! Deze set van Playmobil met avonturiersbuggy en stegosaurus zal dan ook zeker in de smaak vallen! Onder meer hier te koop. Ben je op zoek naar een klein cadeautje voor een dinofan? Bekijk dan hier ons blog 10 dino cadeaus onder een tientje.

Zie ook: