doeboeken bol.com

Bol.com steunt Stichting Jarige Job

Bij bol hebben ze nu een mooie actie. Om kinderen tijdens de vakantie te helpen bij het op peil houden van hun leesniveau, heeft de webshop zelf twee leuke doeboeken uitgebracht: een voor kinderen van 4-6 jaar en een voor kinderen van 7-9 jaar. Voor elk verkocht exemplaar doneert bol.com een doeboek aan Stichting Jarige Job.

Spelenderwijs met taal bezig zijn

De door bol.com uitgebrachte doeboeken bevatten allerlei leuke verhalen en puzzels. Door spelenderwijs hiermee aan de slag te gaan, blijven kinderen onbewust op een leuke manier met taal bezig. Hieronder lees je meer over de doeboeken.

Letterpret! Een doeboek voor pretletters van 4-6 jaar

Dit boek is er speciaal voor kinderen in groep 1, 2 en 3. Het boek staat vol met leuke spelletjes, kleurplaten, recepten, spannende verhalen en moppen. Bekijk boek

Letterpret! Een doeboek voor pretletters van 7-9 jaar

Een doeboek speciaal voor kinderen van groep 4 t/m groep 6. Ontdek de ruimte met de Kleine Astronauten, speel leuke spelletjes, leer zelf kleur- en glitterslijm maken en los uitdagende puzzels op! Bekijk boek

Stichting Jarige Job

Voor elk verkocht exemplaar doneert bol.com een doeboek aan Stichting Jarige Job. Kinderen waarvan ouders geen geld hebben om cadeaus te kopen, krijgen zo een doeboek in hun verjaardagspakket.


Zie ook: