bellinga's huis op stelten,film van de bellinga's

Bioscoopfilm De Bellinga’s: Huis op Stelten

Goed nieuws voor alle fans van de Bellinga’s: vanaf 3 augustus 2022 komt er een echte bioscoopfilm uit van de familievloggers! De film – De Bellinga’s: Huis op Stelten wordt een ‘Home Alone-achtige’ film en het hele gezin speelt erin mee.

Familievloggers

Misschien komt je dit wel bekend voor. Jij staat te koken en de kinderen kijken een filmpje. Dat kon dan wel eens heel goed een filmpje van de Bellinga’s zijn. Deze familievloggers – bestaande uit vader Daniël, moeder Fara en de kinderen Luan, Lucilla, Luxy en Lucius – zijn razendpopulair bij kinderen en hun vlogs worden wel duizenden (sommige wel miljoenen!) keren bekeken. Naast hun vlogs, hebben ze ook leuke muziekvideo’s opgenomen en speelden ze rollen mee in de Club van Sinterklaas films en De Expeditie van Familie Vos.

Over de Bellinga’s: Huis op Stelten

Maar nu krijgen de Bellinga’s dus een eigen film! In de film worden de Bellinga’s verkozen tot beste vloggers van het jaar. Vader Daniël en moeder Fara gaan – om dit te vieren – een weekendje samen weg. De kinderen blijven thuis met oppas Bets en zetten samen het huis op stelten. Thuis staat ook de gouden winnaarsbeker en precies hierop hebben de boeven Sam en Bram het gemunt. Zij smeden een plannetje om de beker te stelen. Maar dat laten Luan en Lucilla niet zomaar gebeuren. Met ingenieuze plannetjes en vallen zetten ze alles op alles om hun huis, de beker én zusje Luxy en broertje Lucius te beschermen…

Over de cast

Naast de familie Bellinga spelen er natuurlijk nog meer mensen mee in de film. Zo zijn er o.a. rollen voor Hetty Heyting, Rian Gerritsen, Rienus Krul, André Dongelmans en Anne Appelo. Ook Hennie Huisman speelt mee in de film!

Trailer De Bellinga’s: Huis op Stelten

Ben je benieuwd naar de film van de Bellinga’s? Bekijk dan hieronder alvast de trailer.

Winactie!

Om te vieren dat er een echte film van De Bellinga’s uitkomt, mag Jongens en meiden 1 x 2 vrijkaarten voor de film weggeven! Wil je kans maken op deze bioscoopkaartjes? Stuur dan een e-mail naar info@jongensenmeiden.nl en vermeld er even bij dat het om de winactie van De Bellinga-film gaat. Vergeet niet om je naam en adres te vermelden, meedoen kan t/m zondag 7 augustus 2022. Op maandag 8 augustus wordt de winnaar bekendgemaakt. Succes!

De Bellinga’s: Huis op Stelten is vanaf 3 augustus 2022 in de bioscoop te zien.

Zie ook: