silverstar filmposter,paardenfilm britt dekker

Silverstar: nieuwe paardenfilm na Whitestar

Heb je de film Whitestar met Britt Dekker en haar paard George gezien? Dan moet je het vervolg – de film Silverstar – beslist ook gaan kijken. Afgelopen december (2021) ging ik er met mijn dochtertje al naartoe, maar drie daarna ging Nederland in lockdown… Heel jammer voor alle paardenfans πŸ™ Maar goed nieuws: vanaf 13 juli is de film weer in de Nederlandse bioscopen te zien. En wij raden je zeker aan om ernaartoe te gaan, het is zo’n toffe film!

Over de paardenfilm Silverstar

In de nieuwe film Silverstar is Megan (Britt Dekker) haar eigen manege begonnen. Op een gegeven moment breekt er brand uit en vlucht het jonge paard Silverstar (de dochter van Whitestar) van schrik het bos in. Daar wordt ze gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben direct een bijzondere klik. Paardenhandelaar Carina wil Megan helpen na de stalbrand, maar is zij wel te vertrouwen…? Esmee vertrouwt het niet. Er gebeuren vreemde dingen, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, besluit ze met het paard te vluchten… Hoe zal dit aflopen?

Over de cast

Allereerst heeft Britt Dekker een prominente rol in de paardenfilm Silverstar. Daarnaast spelen ook o.a. Juvat Westendorp (Onze Jongens, De Spa, Just Say Yes), Wendy Ruijfrok (Brugklas) en Eliyha Altena (Sonny Boy, Hunter Street, De Ludwigs, De Eindmusical) mee in de film (zie ook de foto hieronder).

Voor alle PaardenpraatTV fans: Esra de Ruiter doet ook mee in de film. En we horen jullie denken: zal Matt Harnacke ook weer meedoen…? Wie zal het zeggen! πŸ˜‰

silverstar,britt dekker,george,paardenpraattv,cast paardenfilm silverstar,vervolg film whitestar,dutch film works,bioscoopfilm britt dekker
Van links naar rechts: Eliyha Altena, Wendy Ruijfrok, Britt Dekker en Juvat Westendorp.

De film Silverstar draait vanaf 13 juli 2022 in de Nederlandse bioscopen.

Zie ook: