silverstar,britt dekker,george,paardenpraattv,cast paardenfilm silverstar,vervolg film whitestar,dutch film works,bioscoopfilm britt dekker

Silverstar: nieuwe paardenfilm na Whitestar

Heb je de film Whitestar met Britt Dekker en haar paard George ook gezien? Goed nieuws: er wordt momenteel druk gewerkt aan een vervolg op deze paardenfilm. De nieuwe film Silverstar zal begin 2022 in de bioscopen te zien zijn. Superleuk, we kunnen niet wachten om ‘m te gaan bekijken!

Over de paardenfilm Silverstar

In de nieuwe film Silverstar is Megan (Britt Dekker) haar eigen manege begonnen. Op een gegeven moment breekt er brand uit en vlucht het jonge paard Silverstar (de dochter van Whitestar) van schrik het bos in. Daar wordt ze gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben direct een bijzondere klik. Paardenhandelaar Carina wil Megan helpen na de stalbrand, maar is zij wel te vertrouwen…? Esmee vertrouwt het niet. Er gebeuren vreemde dingen, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, besluit ze met het paard te vluchten… Hoe zal dit aflopen?

Over de cast

Britt Dekker zal uitgebreid te zien zijn in de paardenfilm Silverstar. Daarnaast zullen ook o.a. Juvat Westendorp (Onze Jongens, De Spa, Just Say Yes), Wendy Ruijfrok (Brugklas) en Eliyha Altena (Sonny Boy, Hunter Street, De Ludwigs, De Eindmusical) in de film meespelen (zie ook de foto hieronder).

Wat wij zelf heel leuk vinden, is dat Esra de Ruiter (bekend van PaardenpraatTV) ook mee zal doen in de film. En wat denken jullie: zal Matt Harnacke nog voorbijkomen op het witte doek…? Het antwoord is: ‘ja’!

silverstar,britt dekker,george,paardenpraattv,cast paardenfilm silverstar,vervolg film whitestar,dutch film works,bioscoopfilm britt dekker
Van links naar rechts: Eliyha Altena, Wendy Ruijfrok, Britt Dekker en Juvat Westendorp.

Kun jij ook niet wachten om de paardenfilm Silverstar te gaan bekijken? Nog even geduld. De film is vanaf begin 2022 te zien in de bioscoop!

Zie ook: