kinder verjaardagstaarten,elsa taart,frozen taart

Kinder verjaardagstaarten: kopen of zelf maken?

Soms zie je van die kinder verjaardagstaarten die zo mooi zijn, dat het bijna zonde is om ze op te eten. In dit blog zetten we een aantal supermooie kindertaarten voor je op een rij.

Taart kopen of zelf een taart bakken?

Voor de verjaardagen van mijn kinderen twijfel ik altijd of ik zelf iets zal bakken of dat ik gewoon taart koop. Dat laatste is natuurlijk wel zo makkelijk. Maar toch vind ik het ook altijd leuk om zelf iets te maken. Mijn kinderen houden erg van appeltaart, dus die maak ik sowieso. Alleen ziet een appeltaart er van zichzelf niet per se heel feestelijk uit of zo… Daarom zorg ik er eigenlijk altijd wel voor dat er ook een echte ‘feesttaart’ tussen zit. Dit is een stuk feestelijker en ook leuk voor de foto’s! Bij het zien van onderstaande kinder verjaardagstaarten viel mijn mond echt even open. Wow, wat zijn ze prachtig!
Zeemeermin taart en mermaid cupcakes

Wow, check deze zeemeermin taarten dan! Echt prachtig. We vonden ze onder andere op Pinterest. Zo’n taart zou mijn dochtertje maar wat graag als verjaardagstaart willen. Er zijn spullen te koop, waarmee je zelf een taart in mermaid thema kunt maken. Een mal voor een zeemeerminstaart bijvoorbeeld. Benieuwd? Kijk dan hier en doe meteen mee met de winactie.

kinder verjaardagstaarten,mermaid taart,zeemeermin taart kinder verjaardagstaarten,mermaid taart,zeemeermin taart maken kinder verjaardagstaarten,mermaid cupcakes,zeemeermin cupcakes

Prachtige prinsessentaarten…

Prinsessen: welk meisje houdt daar nu niet van?! Ieder meisje wil toch wel een Disney prinsessentaart, zoals een Frozen of prinsessen barbie taart… Wil je zelf een prinsessentaart maken? Met deze spullen kom je een heel eind!

kinder verjaardagstaarten,prinsessentaart,prinsessen taart,disney prinsessen taart kinder verjaardagstaarten,elsa taart,frozen taart kinder verjaardagstaarten,barbie taart,prinsessentaart

Dinosaurus taarten…

Toen mijn zoontje klein was, was hij gek op dino’s. Een dino taart is dan ook superleuk. En je kunt ‘m zo ‘eng’ maken als je zelf wilt… Wil je zelf een dinosaurustaart maken? Dan kun je hier handige spullen kopen. Zie ook ons blog over dino cadeautjes onder een tientje.

kinder verjaardagstaarten,dino taart,dinosaurus taart kinder verjaardagstaarten,dino taart,dinosaurus taart  kinder verjaardagstaarten,dino taart,zelf een dino taart maken

Een echte voetbal taart…

Jongens en meiden die van voetbal houden, zullen deze voetbal taarten fantastisch vinden. Voor zijn zesde verjaardag had mijn zoontje de linkertaart op zijn verjaardag. Die met het voetbalveld erop. De voetbalspelers en de doeltjes zijn ook los te koop. Dus mocht je zelf een voetbaltaart willen maken, dan kun je deze spullen aanschaffen en ze meerdere malen gebruiken.

 

kinder verjaardagstaarten,kinder taart voetbal,voetbal taart kinder verjaardagstaarten,voetbal taart

Welke kinder verjaardagstaarten vind jij het leukst? Laat het ons weten in de comments!
3 Comments

  1. Janette van Tol

    Supermooie voorbeelden zeg! Vooral die zeemeerminnen!

  2. Pingback: Goedkoop naar Disneyland Parijs met deze budget tips - Jongens en meiden

  3. Pingback: Cupcake recepten: van cola cupcakes tot moestuintjes - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*