uv zwemkleding,uv drijfpak,uv badpak,uv kleding kind

UV zwemkleding voor je kind

UV zwemkleding voor je kind is heel belangrijk in de zomer. Vooral een tere kinderhuid verbrandt snel en je kinderen beschermen tegen schadelijke UV straling is dan ook heel belangrijk.
Een warme zomer

De zomer van 2018 was heel warm. De buitenzwembaden en het strand werden dan ook veel bezocht… Diezelfde zomer brak ons dochtertje, door een ongelukkige val op een trampoline, haar beentje. Vanaf haar knie tot en met haar voet zat ze in het gips. Zo zielig. Ook, omdat het zo warm was en ze met haar gipsbeen niet in het water mocht… Maar ze paste zich zo goed aan de situatie aan: trots op onze stoere meid! En ach ja, het was natuurlijk vette pech, maar het allerbelangrijkste is, dat alles weer goed is gekomen.

Bescherm je kind met speciale UV zwemkleding

Volgens het RIVM was de totale hoeveelheid schadelijke UV straling, afkomstig van de zon, in juli 2018 hoger dan ooit tevoren. UV straling is schadelijk, helemaal voor kinderen. Een goede zonnebrandcrème is dan ook heel belangrijk en wees vooral ook niet te zuinig met smeren. Naast de juiste zonnebrand producten kun je nog meer beschermende maatregelen treffen. Zo kun je speciale UV zwemkleding kopen, waarmee je het risico op verbranding verkleint en die ervoor zorgt dat je kind veilig in de zon kan spelen.
UV zwemkleding: van UV shirt tot UV drijfpak

uv zwemkleding,uv zwempakje meisje,uv zwempak jongen,petite crabe
UV zwempakje van Petite Crabe…

Er zijn allerlei leuke en stoere UV zwempakjes te koop, dus je kind loopt er zeker ook nog eens leuk bij op het strand ;-). Neem dit nu dit leuke UV drijfpakje dat ik voor mijn dochtertje kocht. Superschattig toch en ook nog eens heel erg handig. Want door de ingebouwde drijvers hoeft ze geen bandjes om tijdens het zwemmen. Onderstaande UV shirtjes en broekjes zijn trouwens van het merk Snapper Rock…

uv zwemkleding,uv shirt kind,snapper rock zwemkleding

Heb jij ook wel eens UV zwemkleding voor je kind aangeschaft?

Zie ook: