Kinder verkleedkleding: van ninja tot prinses!

Kinder verkleedkleding: we hebben er thuis twee bakken vol mee staan. Of het nu gaat om een prinsessenjurk of een Spiderman pak: we hebben het allemaal. Mijn kinderen vinden het heerlijk om zich te verkleden. Ook als het geen Carnaval is, maar juist gewoon op een doordeweekse dag of in het weekend. Hoe dan ook: verkleedkleding is altijd leuk!

Leuke kinder verkleedkleding

Ben je op zoek naar carnavalskleding of leuke verkleedkleding voor je kind? Hieronder zetten we de leukste kinder verkleedkleding voor je op een rij.L.O.L Suprise verkleedjurk

Is je kind, net als mijn dochtertje, helemaal fan van de L.O.L surprise ballen? Check dan deze outfit! Met deze L.O.L verkleedjurk steelt je kind de show met carnaval! Je kunt ‘m hier bestellen.

kinder verkleedkleding,lol jurk
L.O.L verkleedjurk

Een kleine Max Verstappen…

kinder verkleedkleding,max verstappen pak,formule 1 kostuum kind,verkleedkostuum max verstappen
Max Verstappen kostuum

Is je zoon of dochter een echte fan van de Formule 1? Dan mag deze coole Max Verstappen verkleedkleding zeker niet ontbreken in de verkleedkist. Dit Max Verstappen pak voor kinder carnaval of gewoon voor op de zondagmiddag, als je samen met je zoon of dochter Formule 1 gaat kijken!

Hier vind je meer informatie over dit leuke Formule 1 verkleedpak

Een LEGO Ninjago verkleedpak…

kinder verkleedkleding,lego ninjago pak,lego ninjago kostuum,ninja pak kind

Is je zoon of dochter fan van LEGO Ninjago? Check dan dit LEGO Ninjago kostuum. Het pak bestaat uit een bovenstuk mat lange mouwen, een broek, twee handschoenen en een half masker. Wij vinden dit echt een supervet pak. Net echt, toch?! Hier kan je kind eindeloos in spelen…

Meer informatie over dit LEGO Ninjago verkleedpak vind je hier

Net zo mooi als Sofia het prinsesje…

Ken je de Disney tekenfilmserie ‘Sofia het Prinsesje’ al? Deze Sofia het prinsjesje jurk is toch de droom van elk meisje?! Heel schattig vinden wij zelf. Deze Disney Prinses Sofia jurk voor meisjes is perfect om zich te verkleden als prinses voor Carnaval of een thema feestje! Meer informatie over deze prinsessenjurk vind je hier

En wat dacht je van deze prachtige prinsessenjurk?

kinder verkleedkleding,prinsessenjurk mooie,great pretenders verkleed
Een mooie prinsessenjurk…

Net zo schattig als Minnie Mouse…

kinder verkleedkleding,minnie mouse kostuum,minnie mouse jurk
Minnie Mouse verkleedkleding

Met dit leuke Minnie Mouse jurkje voel je je een echte Minnie Mouse. Dit kinderkostuum ‘Disney Minnie Mouse Winter Wonderland’ bestaat uit een jurkje met bontranden en een haarstrikje met muisoren en is in verschillende maten verkrijgbaar.

Meer informatie over dit Minnie Mouse kostuum vind je hier

Dit Unicorn pak zit heerlijk!

kinder verkleedkleding,unicorn onesie,unicorn verkleedpak,unicorn kostuum
Unicorn onesie

Unicorns zijn overal… En wij snappen wel waarom, want ze zijn gewoon hartstikke leuk! Met dit unicorn verkleedpak kun je zelf een unicorn zijn. Superleuk toch?! En het pak (eigenlijk is het een unicorn onesie) zit ook nog eens heerlijk. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hier vind je meer informatie over dit leuke unicorn pak.

En wat dacht je van deze superleuke unicorn jurk?

kinder verkleedkleding,unicorn jurk meisje,eenhoorn jurk meisjeZelf kinder verkleedkleding maken? Dat kan ook!

Duiker

Men neme twee frisdrankflessen die je een kleurtje geeft, wat tape om ze bij elkaar te plakken, een zwarte legging en shirt, duikbril op. En voila, klaar is je duiker!

Duik kostuum bestellen? Dat kan hier.

kinder verkleedkleding,duikpak kind,zelf verkleedkleding maken
Zelf een duikpak maken

Kleine pizzabakker

Dit is een hele makkelijke… Is jouw kind ook zo dol op pizza? Met een koksmuts op en een gestreept t-shirt aan tover je je zoon of dochter zo om tot pizzabakker. Misschien heb je nog wel ergens een speelgoedpizza liggen en oh ja, zo’n Italiaans snorretje is er natuurlijk ook zo bij getekend :-). Wel zo leuk!

kinder verkleedkleding,pizzabakker carnaval
Kleine pizzabakker

Een superschattig schaapje…

Kleine jongens en meiden zullen dit schattige schapenpakje geweldig vinden. En het is zo gemaakt. Het enige wat je nodig hebt, is een wit t-shirt waarvan je de mouwen afknipt en een grootverpakking wattenbollen. Plak de bolletjes d.m.v. een lijmpistool een voor een op het shirt en maak er een mooie haarband bij. Easy does it!

kinder verkleedkleding,schaapje,zelf verkleedkleding maken,origineel carnavals kostuum
Lief schaapje…

Voor alle Super Mario-fans

kinder verkleedkleding,super mario kostuum,luigi kostuum
Super Mario kostuum en Luigi pak

Is je kind fan van Super Mario? Dan is dit ook wel een hele leuke! Het enige wat je nodig hebt, is een tuinbroek, een rood of groen t-shirt en een bijpassend petje. Paar knopen erbij van geel papier en finito………”let’s go!”

Super Mario verkleedkleding bestellen? Dat kan hier

Zie ook:
2 Comments

  1. Pingback: Valentijn knutselen: hartjeshanger maken - Jongens en meiden

  2. Pingback: De Luizenmoeder deel 2: start 10 februari - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*