hippe zwembanden,luchtbed schelp

10 x hip luchtbed voor op vakantie!

Als je aan mijn kinderen vraagt: “wat doen jullie het liefst op vakantie?”, dan roepen ze zeker weten: “zwemmen!”. Voor onze vakantie in Altomincio Family Park aan het Gardameer kochten we, naast de gebruikelijke UV zwemkleding, een leuk luchtbed en een hippe zwemband en daarmee hebben ze zich urenlang vermaakt (lees hier ook ons blog over camping Altomincio Family Park).
Glitter en glamour in het zwembad

luchtbed,glitter zwemband    luchtbed,zwemband,leuke zwemband,panter zwemband

Voor wie wel van wat bling, bling houdt, is deze leuke glitter zwemband echt een aanrader. Er is er ook eentje met roze glitters verkrijgbaar… En wat dacht je van de panterprint zwemband. Helemaal hip!

Opblaasbare koets met paard

luchtbed,koets met paard,intex koets met paard

OMG: deze opblaasbare koets met paard is gegarandeerd een hit. Als mijn dochtertje dit ziet… Te gek toch?! Trouwens niet alleen leuk voor in het zwembad, maar ook prima om mee binnen te spelen.

“Mmm… een cupcake”

luchtbed,cupcake

Met dit luchtbed in de vorm van een cupcake wordt het zeker een ‘sweet summer’. Super vrolijk vind ik ‘m. Trekt aardig wat bekijks in het zwembad, denk ik ;-). Meer informatie over dit cupcake luchtbed vind je hier.
Een luchtbed en zwemband voor zeemeerminnen…

hippe zwembanden,luchtbed schelp   luchtbed,zeemeermin zwemband

Met dit prachtige luchtbed in de vorm van een schelp zul je gegarandeerd schitteren in het zwembad. De schelp heeft een mooie roze kleur en een parelmoer glans. Door de twee handvatten kun je ‘m ook gemakkelijk ergens mee naartoe nemen. Tot slot kun je ook je drinken er goed in bewaren, want er zitten namelijk twee bekerhouders in het luchtbed. Handig! En wat dacht je van de zeemeermin zwemband. Geweldig toch?! Meer informatie vind je hier.

Een tweepersoons luchtbed

luchtbed,tweepersoons luchtbed

Met zijn tweeën lekker chillen op een luchtbed. Of is het een dubbele zwemband? Hoe dan ook: het wordt heerlijk relaxen in het water. Check die rugsteun en de bekerhoudertjes. Maar pas op: straks heb je geen zin meer om eruit te gaan!

Als een vis in het water…

luchtbed,zwemband vis  luchtbed,zwemband vis groen blauw

Wat een schatje: deze zwemband in de vorm van een vis. Ook verkrijgbaar in het groen/blauw. Meer informatie vind je hier

Luchtbedden voor stoere jongens…

luchtbed,dino luchtbed,opblaasbare dino  luchtbed,opblaasbare dinosaurus

Als moeder weet ik als geen ander hoe dol veel jongetjes zijn op dino’s. Hoe leuk zijn dan deze opblaasbare dinosaurussen?! Als ik het goed heb, is de dino links een Pteranodon. Die groene ernaast is volgens mij een brontosaurus….

Inflatabull

Hoe cool is deze opblaasbare stier?! De inflatabull is van goede kwaliteit en staat garant voor aardig wat uurtjes rodeo-pret in het zwembad… Meer informatie vind je hier.

luchtbed,zomer zwemband,taco zwemband,emoji-zwemband,hippe zomer zwembanden,zwemband zomer,emoji zwembandhippe zwembanden,leuke zwemspullen,leuke luchtbedden,leuke luchtbedden zwembad,eenhoorn zwemband,unicorn zwemband,emoji zwemband,grappige luchtkussens,drijfeiland,groot luchtbed,rodeo stier zwembad,inflatabull,rodeostier
De Inflatabull…
Met zijn allen chillen op een drijfeiland…

Oke, dit hadden wij nog niet eerder gezien: een drijfeiland! Leuk voor het hele gezin :-). Je zit helemaal droog, maar kunt ook met je benen ‘buitenboord’. Alles is mogelijk op dit drijfeiland. Maar vooral: lekker relaxen… Meer informatie over dit drijfeiland vind je hier.

luchtbed,hip luchtbed,luchtbed met meerdere gaten,drijfeiland
Een drijfeiland…

Vergeet dus vooral niet om een hip luchtbed te kopen voor deze zomer. Plezier gegarandeerd!

Zie ook: