leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,tips kinder escape rooms,escape rooms kinderen voorjaarsvakantie,escape rooms kinderen krokusvakantie

10 x leuke kinder Escape Rooms

Escape Rooms: ze zijn ontzettend populair! Ook voor kinderen komen er steeds meer leuke kinder Escape Rooms bij. Hieronder zetten we een aantal leuke kinder Escape Rooms voor je op een rij:

Escape Loevestein – Poederoijen

leuke escape rooms,leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,kinder escape rooms krokusvakantie,kinder escape rooms voorjaarsvakantie
Een Escape Room in een echt kasteel

Zoals de naam al aangeeft, is Escape Loevestein gevestigd in het authentieke Slot Loevestein. Een unieke plek dus voor een Escape Room! Het verhaal is als volgt: Hugo de Groot zat gevangen in de politieke gevangenis Loevestein. Op zeer slimme wijze ontsnapte hij in een boekenkist. Lukt het jou en je kids ook om te ontsnappen? Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Meer informatie vind je hier

Escape room Skicentrum Hillegom

leuke escape rooms,leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,kinder escape rooms krokusvakantie,kinder escape rooms voorjaarsvakantie

In de kinder Escape Room van Skicentrum Hillegom beleef je spanning en avontuur in een onvoorspelbaar spel. Met een groep van 4 tot 8 personen vanaf 8 jaar ga je de Escape Room in. Aan de hand van puzzels en raadsels moeten jullie binnen een uur een uitweg zien te vinden uit de twee kamers. Ga als een team op onderzoek uit, los alle raadsels op en voltooi de missie! Leuk detail: je kunt je bezoek aan de Escape Room van skicentrum Hillegom ook combineren met een sleefeestje of ski- of snowboardlessen. Aanrader! 

Meer informatie vind je hier

 

KidsZoo – Noordwijkerhout

leuke escape rooms kinderen,leuke kinder escape rooms,escape rooms voor kinderen
Deze Escape Room kun je combineren met een bezoek aan de indoor speeltuin

Ben je op zoek naar een leuke Escape Room voor kinderen en wil je deze activiteit combineren met een bezoek aan een indoor speeltuin? Dan zit je bij KidsZoo Noordwijkerhout helemaal goed! KidsZoo biedt een leuk en spannend ontspanningsspel voor kinderen vanaf 6-7 jaar. Wanneer de deur in het slot valt, begint de race tegen de klok. Geen paniek, als je team slim aan de slag gaat, heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!

Meer informatie vind je hier

Room Experience – Geldrop

leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,tips kinder escape rooms,tips escape rooms voor kinderen,escape rooms krokusvakantie,escape rooms voorjaarsvakantie
Kies uit maar liefst 3 Escape Rooms

Bij Room Experience in Geldrop kun je kiezen uit drie leuke kinder Escape Rooms: de Funny Escape (vanaf 7 jaar), de Schuilplaats (vanaf 10 jaar) en Meester Quincy (ook vanaf 10 jaar). Samen met je vriendjes en vriendinnetjes moet je binnen 60 minuten proberen te ontsnappen. Dit doe je door raadsels en puzzels op te lossen die je de juiste code geven voor de uitgang.

Meer informatie vind je hier

Adventure Escapes – Spijkenisse

leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,tips kinder escape rooms,escape rooms kinderen voorjaarsvakantie,escape rooms kinderen krokusvakantie
Leuk: een Escape Room met Minions!

Speciaal voor kinderen van 6 t/m 16 jaar biedt Adventure Escapes Spijkenisse leuke kinder Escape Rooms, zoals: ‘Het Mysterie van het Magische Boek’ en ‘Escape met de Minions’. Bij de Minions Escape Room probeert de slechte Professor Bratt een belangrijke uitvinding van Professor Gru te stelen. De kinderen moeten samen met de Minions de uitvinding opsporen en veilig zien te stellen. Spannend en leuk!

Meer informatie vind je hier

Yankee Doodle – Assen

leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,tips escape rooms voor kinderen, tips kinder escape rooms,tips escape rooms kinderen krokusvakantie,tips escape rooms kinderen voorjaarsvakantie,escape room met kinderen
Ontsnap uit de schatkamer van Slot Doedelstein

Deze leuke kinder Escape Room in Assen is onderdeel van American Fun Restaurant Yankee Doodle. Kinderen krijgen de opdracht om een schat te stelen uit de schatkamer van Slot Doedelstein. Maar Baron Jan Doedel heeft hen betrapt en de politie gebeld. De kinderen krijgen 60 minuten de tijd om de schat te vinden en uit Slot Doedelstein te ontsnappen… Voor kinderen vanaf 8 jaar.

Meer informatie vind je hier

Room Escape – Amsterdam

Room Escape Amsterdam biedt twee kamers die geschikt zijn voor kinderen vanaf 9 jaar: ‘B1 en B2’ en ‘Opa Oorlog’. Vanaf 11 jaar kunnen kinderen ook andere Room Escape kamers spelen. Een Room Escape spel duurt maximaal 1 uur, en de sport is om zo snel mogelijk uit de kamer te ontsnappen. Kinderen moeten met elkaar samenwerken, en raadsels en clues oplossen.

Meer informatie vind je hier

Escape Mission – Rotterdam

leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,escape rooms met kinderen,tips escape rooms kinderen,tips escape room voorjaarsvakantie,tips escape room kinderen krokusvakantie
Lukt het jou de code te kraken?

Escape Mission in Rotterdam biedt twee leuke kinder Escape Rooms voor kinderen. De eerste heeft het thema ‘Wereldreiziger’. Jij bent die wereldreiziger en over een uur gaat je vliegtuig. Alleen… je paspoort ligt nog in de kluis. Lukt het je de code van de kluis te kraken? Het thema van de tweede Escape Room van Escape Mission Rotterdam is: ‘Tijdreis’. Jij bent de archeoloog die over een uur een tentoonstelling geeft over je bijzondere vondsten. Alleen liggen deze nog in de kluis en moet je de code proberen te kraken. Geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Meer informatie vind je hier

Backspace Escape Rooms – Amsterdam

Escape Room Oriënt Express

Bij Backspace Escape Rooms in Amsterdam kunnen kinderen vanaf 10 jaar twee spannende Escape Rooms spelen: Mindcrime en Oriënt Express. In de Oriënt Express stappen kinderen aan boord van de oude trein en gaan ze op ontdekkingsreis. Iets oudere kinderen kunnen een Mindcrime Escape Room spelen.

Meer informatie vind je hier

Kartfabrique – Utrecht

leuke kinder escape rooms,escape rooms voor kinderen,escape rooms kinderen
Kun jij ontsnappen uit de gevangenis?

Ook Kartfabrique in Utrecht biedt een leuke kinder Escape Room aan. In een supercoole omgeving moet je met je vriendjes en vriendinnetjes zien te ontsnappen uit de gevangenis van Prison Island.

Meer informatie vind je hier

Genoeg leuke kinder Escape Rooms dus!

Zie ook: