leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,tips kinder escape rooms,escape rooms kinderen voorjaarsvakantie,escape rooms kinderen krokusvakantie

10 x leuke kinder Escape Rooms

Escape Rooms: ze zijn ontzettend populair! Ook voor kinderen komen er steeds meer toffe kinder Escape Rooms bij. Hieronder zetten we een aantal leuke kinder Escape Rooms voor je op een rij.

Leuk als kinderfeestje of met het gezin: een Escape Room

Een aantal jaar geleden werden escape rooms opeens populair. En dat vinden wij niet zo gek, want hoe leuk is het om met een groep vrienden en/of vriendinnen of familie een spannend spel te spelen, waarbij je zelf echt onderdeel bent van het spel?! Je moet zelf raadsels en puzzels oplossen en binnen een bepaalde tijd zien te ontsnappen uit een bepaalde ruimte. Dat klinkt toch super tof?! Extra leuk is het dat er veel escape rooms zijn in Nederland die een bepaald thema hebben. Een gevangenis thema bijvoorbeeld, of de minions… Superleuk!

Hieronder zetten we een aantal tips voor leuke kinder escape rooms voor je op een rij. Komen ze!

Escape Room in een echt kasteel – Doorwerth

kasteel dorwerth escape room escaperoute,leuke escape rooms,leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,kinder escape rooms krokusvakantie,kinder escape rooms voorjaarsvakantie
Een escaperoutein een echt kasteel (foto credits: kasteel Dorwerth)

Op kasteel Dorwerth kun je een spannende escaperoute (actieve puzzelroute) doen, waarbij je op zoek gaat naar verborgen aanwijzingen en waarbij je raadsels moet oplossen. Lukt het jullie om alle codes te kraken en de puzzels op te lossen, dan voorkom je dat het verhaal van Gelderland gewist wordt… Geschikt voor kinderen van negen jaar en ouder (1 volwassene verplicht).

Meer informatie vind je hier

The Wizard School Escape Room – Amersfoort

Als je fan bent van magie en Harry Potter, dan zal deze Escape Room je wel bevallen. Met een team ga je op zoek naar de plaatjes uit het schooljaarboek. Waan jezelf en je team op Zweinstein en ontsnap uit de sfeervolle kamer!

Meer informatie vind je hier.

Escape Room in een indoor speeltuin – Noordwijkerhout

escape room kids zoo noordwijkerhout,leuke escape rooms kinderen,leuke kinder escape rooms,escape rooms voor kinderen
Deze Escape Room kun je combineren met een bezoek aan de indoor speeltuin

Ben je op zoek naar een leuke Escape Room voor kinderen en wil je deze activiteit combineren met een bezoek aan een indoor speeltuin? Dan zit je bij KidsZoo Noordwijkerhout helemaal goed! KidsZoo biedt een leuk en spannend ontspanningsspel voor kinderen vanaf 6-7 jaar. Wanneer de deur in het slot valt, begint de race tegen de klok. Geen paniek, als je team slim aan de slag gaat, heb je tijd genoeg om de code te kraken. Go for it!

Meer informatie vind je hier

Room Experience – Geldrop

room experience geldrop,kids escape room arcade,leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,tips kinder escape rooms,tips escape rooms voor kinderen,escape rooms krokusvakantie,escape rooms voorjaarsvakantie
Kids Escape Room ‘Arcade’

Bij Room Experience in Geldrop kun je kiezen uit twee speciale kinder Escape Rooms: de Kids Escape Room ‘Bus’ en de Kids Escape Room ‘Arcade’. Bij de eerste probeer je samen met je vriendjes en vriendinnetjes binnen 45 minuten uit een ‘zwaar beveiligde’ bus te ontsnappen. Bij de Arcade Escape Room wacht er een spannend avontuur op je in een oude game-hal…

Meer informatie vind je hier

Adventure Escapes – Spijkenisse

leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,tips kinder escape rooms,escape rooms kinderen voorjaarsvakantie,escape rooms kinderen krokusvakantie
Leuk: een Escape Room met Minions!

Speciaal voor kinderen van 6 t/m 16 jaar biedt Adventure Escapes Spijkenisse leuke kinder Escape Rooms, zoals: ‘Het Mysterie van het Magische Boek’ en ‘Escape met de Minions’. Bij de Minions Escape Room probeert de slechte Professor Bratt een belangrijke uitvinding van Professor Gru te stelen. De kinderen moeten samen met de Minions de uitvinding opsporen en veilig zien te stellen. Spannend en leuk!

Meer informatie vind je hier

Wilde Westen Escape challenge – Amsterdam

Deze challenge is volledig in het thema van het Wilde Westen en is geschikt voor kids van 9 t/m 13 jaar. De kinderen strijden in teams tegen elkaar om de puzzels en de raadsels zo snel mogelijk op te lossen. Lukt het de kinderen om binnen 60 minuten de eindkist te kraken en ervoor te zorgen dat de Sheriff op tijd zijn ster terug heeft…?

Meer informatie vind je hier

Kids Escape Rooms met thema Reizen – Capelle a/d IJssel

kids escape room capelle ad ijssel,escape mission,leuke kinder escape rooms,leuke escape rooms voor kinderen,escape rooms met kinderen,tips escape rooms kinderen,tips escape room voorjaarsvakantie,tips escape room kinderen krokusvakantie
Lukt het jou de code te kraken?

Escape Mission in Capelle a/d IJssel biedt twee leuke kinder Escape Rooms. De eerste heeft het thema ‘Tijdreis’. De archeoloog is de code van de kluis – waarin hij zijn vondsten bewaart – vergeten. Lukt het de kinderen om de code te kraken…? Bij de Kids Escape ‘Wereldreiziger’ werkt het als volgt. De wereldreiziger moet over een uur het vliegtuig halen om naar Australië te gaan. Er is alleen een probleem, zijn paspoort ligt in de kluis en hij is de code vergeten… Beide Escape Rooms zijn geschikt voor kinderen van 10 t/m 14 jaar.

Meer informatie vind je hier

Backspace Escape Rooms – Amsterdam

Escape Room Oriënt Express

Bij Backspace Escape Rooms in Amsterdam kunnen kinderen vanaf 10 jaar twee spannende Escape Rooms spelen: Mindcrime en Oriënt Express. In de Oriënt Express stappen kinderen aan boord van de oude trein en gaan ze op ontdekkingsreis. Iets oudere kinderen kunnen een Mindcrime Escape Room spelen.

Meer informatie vind je hier

Kartfabrique – Utrecht

leuke kinder escape rooms,escape rooms voor kinderen,escape rooms kinderen
Kun jij ontsnappen uit de gevangenis?

Ook Kartfabrique in Utrecht biedt een leuke kinder Escape Room aan. In een supercoole omgeving moet je met je vriendjes en vriendinnetjes zien te ontsnappen uit de gevangenis van Prison Island.

Meer informatie vind je hier

We hopen dat je iets hebt aan onze tips voor kinder Escape Rooms. Veel succes alvast!

Zie ook: