Meidengroep UNITY doet bijzondere oproep

Verhalen over vroeger zijn vaak prachtig en waardevol om te horen, vooral voor kinderen. Want hoe anders was het in de tijd van opa en oma…? Wat deden zij vroeger bijvoorbeeld om zich te vermaken toen zij kind waren en naar wat voor muziek luisterden zij zoal…? Opa’s en oma’s zijn ook jong geweest en hebben onverwachte avonturen beleefd en kennis verzameld. In samenwerking met MDT Cultuur & Kunst dagen de meiden van UNITY jongeren uit om bij hun opa’s en oma’s op zoek te gaan naar onvertelde verhalen over vroeger. Hiervoor hebben ze ook een super toffe challenge bedacht, waar je aan mee kunt doen en iets heel bijzonders kunt winnen. Lees snel verder!

meidengroep UNITY,kerstconcert UNITY,MDT en UNITY,MDT Cultuur en Kunst,challenge videoclip UNITY

Oproep challenge tijdens kerstconcert UNITY

Op 23 december stond UNITY in de Melkweg voor een groot Kerstconcert en wij waren erbij. Wat een feest was het! Tijdens het concert waren er allerlei gastoptredens van Luna Sabella, Silver Metz en meidengroep Infinity.

Naast alle prachtige nummers die Naomi, Maud, Jayda en Demi zongen, vertelden de meiden aan het einde van hun concert dat zij een bijzondere samenwerking zijn aangegaan met MDT Cultuur & Kunst. Ze vinden het belangrijk om iets voor een ander te kunnen doen, andere mensen te ontmoeten en meer over een ander te weten te komen. Omdat zij ook andere jongeren aan willen sporen om dit te doen, deden de meiden aan het einde van hun kerstconcert een oproep aan alle fans om mee te doen met een bijzondere TikTo-challenge, namelijk: maak een video waarin je met je opa of oma danst op een nummer van vroeger. Een nummer waar je opa of oma voor het eerst op heeft gedanst. Misschien is dat wel een liedje van Elvis, van The Beatles of van Abba…?

Hieronder kun je de oproep bekijken:

Deelnemers met de mooiste, meest verrassende of ontroerende video’s op hun socials, maken kans om in een nieuwe videoclip van UNITY mee te doen: hoe leuk is dat?!

Doe je ook mee…? We zijn benieuwd!