Alles wat je wilt weten over Frozen 2…

We hebben er lang op gewacht, maar Frozen 2 draait inmiddels in de bios. Wij hebben de nieuwe Frozen film zelf inmiddels gezien tijdens het Kinepolis Kids weekend op zaterdag 23 november 2019.

Voor het eerst na al die jaren…

Weet je dat het alweer zes jaar geleden is (2013) dat Frozen 1 uitkwam? De film werd toen een daverend succes. Frozen werd beloond met twee Oscars en bracht wereldwijd ruim 1,2 miljard dollar op. Bizar! Benieuwd of de nieuwe Frozen film ook weer zo’n succes gaat worden….

Frozen II: het verhaal

In de nieuwe Frozen film draait het om het verhaal achter Elsa’s magische krachten. Nadat Elsa is geroepen door een stem, gaat ze op zoek naar de oorsprong van haar magische krachten. Samen met Anna, Kristoff, Sven en Olaf komt ze in een betoverd bos terecht en beleeft ze weer een spannend avontuur.

Naast de vaste personages, zien we nog een aantal nieuwe figuren voorbijkomen. We willen niet teveel verklappen, maar we kunnen je wel vertellen dat er een schattig salamandertje en een prachtig waterpaard – een zogeheten Nokk – in de nieuwe Frozen film zitten!

In de film maken we ook kennis met salamander Bruni…
frozen 2,water paard,paard met glitters,frozen paard
Wat doet dit mysterieuze waterpaard (Nokk) in Frozen 2…?

Trailer Frozen 2

Heb je de film nog niet gezien en wil je alvast de trailer bekijken? Hieronder hebben we ‘m voor je neergezet.


Disneyland Parijs helemaal in Frozen stijl…

Kun je na het zien van de nieuwe Frozen film maar geen genoeg krijgen van het prachtige verhaal? Dan hier een tip: Disneyland Parijs staat namelijk van 11 januari 2020 t/m 3 mei helemaal in het teken van Frozen II. Meer informatie vind je hier.


Frozen 2 speelgoed

Tot slot: natuurlijk is er ook weer allerlei mooi speelgoed te koop van de nieuwe Frozen film. Zo leuk voor bijvoorbeeld Sinterklaas cadeau of als kerstcadeau voor kleine Frozen fans. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit Arendelle kasteel, de set met Anna en Christoff, de slee met Anna en Elsa , de set met Elsa en het Nokk paard of de schattige Frozen slee van Little People…?

We zijn benieuwd wat jullie van Frozen 2 vinden. Laat het ons weten in de comments!

Zie ook: