leuke vakantiebestemmingen,protur safari park mallorca,kindvriendelijk hotel mallorca,gezinsvakantie mallorca,zomervakantie Mallorca,meivakantie mallorca,herfstvakantie mallorca,all inclusive hotel mallorca

Protur Safari Park Mallorca: aanrader!

Protur Safari Park Mallorca: het is de ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen. Het hotel is super kindvriendelijk en er is zo ontzettend veel voor de kinderen te doen. Ik kan eigenlijk niet één minpuntje noemen…

Protur Safari Park Mallorca: ideaal voor gezinnen

We gaan nooit een tweede keer naar dezelfde bestemming op vakantie. We vinden het altijd leuk om naar iets nieuws toe te gaan, maar ja…  Als een bestemming zo geweldig is… Protur Safari Park Mallorca is eigenlijk een aparthotel. Dit houdt in dat de kamers van het hotel (die echt heel netjes en schoon zijn) voorzien zijn van een koelkast en magnetron, zodat je bijvoorbeeld als je met een kleintje bent eens een flesje kunt opwarmen en eigen gekochte spulletjes zelf koel kunt bewaren. Superhandig!

Bekijk hier ook onze tips als je gaat vliegen met een baby.

All-inclusive hotel op Mallorca met heerlijke zwembaden

Dit all inclusive hotel op Mallorca is het ideale hotel als je lekker tot rust wilt komen in een mooi, schoon hotel met goed eten en mooie zwembaden. Niet voor niets gingen wij hier twee keer naartoe. De eerste keer was toen ons zoontje 1,5 was. De tweede keer reisden wij met opa en oma en mijn zwager af naar dit all-inclusive hotel op Mallorca. Ons dochtertje van één was toen ook mee!

protur safari park,zwembad
Protur Safari Park heeft prachtige zwembaden…

“Hee, een krokodil!”

Voor jongens en meiden is er van alles te doen op dit kindvriendelijke resort in Mallorca. Voor kleine kinderen zijn er voldoende spetterbadjes en ook oudere kinderen zullen zich – met of zonder zwemband – prima vermaken in een van de diepere baden. Is het erg druk bij het zwembad? Dan kun je er ook voor kiezen om (tegen betaling) een dagje bij het zwembad van La Reserva te gaan liggen. Dit zwembad heeft leuke glijbanen en je kunt er krokodillen tegenkomen. Wees niet bang, ze zijn niet echt…:-).

protur safar park,la reserva
Het zwembad van La Reserva…

Onze kinderen waren niet weg te slaan bij de minidisco. Vooral als Proty (de hotelmascotte) langs kwam om mee te dansen, was het een groot feest bij de minidisco!

protur safaripark,minidisco,entertainment
Lekker dansen op de minidisco…

Reisorganisatie TUI heeft een eigen kidsclub en daarvan is Barkie de mascotte. Toen wij er waren, vierde Barkie zijn verjaardag en dus werden er voor de kinderen allerlei leuke activiteiten georganiseerd.

Protur Safari Park: meerdere restaurants

Wat wij verder erg fijn vinden aan hotel Protur Safari Park is dat er meerdere restaurants zijn. Wij verbleven er twee keer op basis van all inclusive en naast de twee standaard buffetrestaurants kun je ook terecht bij de TexMex, de Italiaan, de Argentijn of het Aziatische restaurant. Let op: hier moet je wel van tevoren voor reserveren! De kwaliteit van het eten vonden wij echt heel erg goed. Wij hebben vooral goede herinneringen aan de vers gebakken hamburgers met tzatziki saus die wij als lunch vaak aten bij het zwembad ;-).

protur safari park mallorca,italiaans a la carte restaurant
Bij het Italiaanse restaurant kun je zo gezellig eten…

Naast Protur Safari Park zijn er nog meer heerlijke hotels op Mallorca. Kijk ook eens bij:

Zie ook: