harry's horse,kinder paardrijkleding,kinder jodhpurs harry's horse

Nieuwe collectie Harry’s Horse

De nieuwe collectie van Harry’s Horse is weer uit. Zo’n leuk moment altijd als er weer allemaal nieuwe hippe paardrijspullen te koop zijn ;-). Natuurlijk heb je dan, net als ik, spontaan weer allemaal nieuwe paardrijkleding nodig haha…

Betaalbare kinder paardrijkleding van Harry’s Horse

Laten we eerlijk zijn: paardrijden is een dure hobby. En ook de spullen die je ervoor moet aanschaffen, kosten best een hoop geld. Hoe fijn is het dan als er een merk is dat paardrijkleding, paardrijlaarzen en andere paardrijspullen verkoopt die goed betaalbaar zijn?! HH is zo’n merk. Ze hebben net weer een nieuwe collectie uitgebracht die superleuk is.

Harry’s Horse: nieuwe collectie

Harry’s Horse heeft weer superleuke kinder paardrijkleding voor het aankomende seizoen op de markt gebracht. Betaalbare, functionele kleding in allerlei hippe kleuren. Als je dus voor je zoon of dochter op zoek bent naar een fijne paardrijbroek, een leuk paardrijshirt of goede rijlaarzen: HH heeft het allemaal.

Op onderstaande foto’s zie je een aantal leuke voorbeelden uit de collectie. Mijn persoonlijke favoriet is de jeans achtige kinder paardrijbroek. De combinatie blauw groen vind ik ook heel stoer. Zowel de rijbroek voor kinderen als het t-shirt komen uit de ‘Stout’ collectie. De kinder collectie van Harry’s Horse is onder meer hier te koop.

En wat dacht je van deze hippe items uit de wintercollectie van 2020?

Over Harry’s Horse

Als sinds 1973 maakt HH de mooiste producten om maximaal te kunnen genieten van al het moois dat de paardensport te bieden heeft. Naast een uitgebreide junior- en kindercollectie, biedt HH ook een modieuze en betaalbare collectie voor volwassenen aan. Van paardrijsokken en zwepen, rijbroeken en shirts tot caps, rijlaarzen en wedstrijdkleding: Harry’s Horse heeft het allemaal. HH biedt ook allerlei spullen voor je paard: van beenbescherming, beugels en bitten tot een paarden halster, hoofdstel of zadel. De spullen van Harry’s Horse zijn bij meer dan 2000 verkooppunten in Europa te koop. Ben je benieuwd naar de nieuwe collectie? Kijk dan hier.

Zie ook: