unicorn cadeau,unicorn cadeautje,idee cadeautje unicorn,tip cadeau meisje 5,tip cadeau meisje 6,tip cadeau meisje 7,tip cadeau meisje 4

Unicorn cadeau: betaalbare tips en ideeën

Ben je op zoek naar een leuk unicorn cadeautje voor een unicorn fan? Lees dan vooral even verder, want in dit blog vind je heel veel toffe tips en ideeën voor betaalbare unicorn cadeaus!

We love unicorns!

Geldt dit ook voor jou? Heel wat meiden (en jongens) zijn fan van unicorns en vaak zit je met een verjaardag dan ook echt wel goed met een eenhoorn cadeautje!

Unicorn cadeau: betaalbare tips en ideeën

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die van unicorns houdt? Een eenhoorn cadeautje dat niet meer dan 10 euro kost? Check dan hieronder onze tips en ideeën. Van een unicorn ketting tot een prachtige puzzel met eenhoorn!


Unicorn cadeau tip 1: unicorn regenboog sieraden maken

Met dit superleuke pakket knutsel je zelf twee mooie unicorn armbanden en een ketting in elkaar. Alle spullen die je nodig hebt, zitten in het doosje. Leuk om te doen en na afloop kun je trots zijn op wat je hebt gemaakt. Kosten: € 9,95. Ook verkrijgbaar in een combinatie knutselset! Hier te koop.

unicorn cadeau,unicorn regenboog sieraden maken,unicorn rainbow jewels totum

Unicorn cadeau idee 2: unicorn vriendschapsketting

Een ketting voor jezelf en voor je beste vriend(in): hoe leuk is dat?! Voor
€ 6,99 heb je een pakketje met twee kettingen erin. Superleuk cadeau! Hier te koop.

unicorn cadeau,vriendschaps ketting unicorn

Eenhoorn cadeau idee 3: unicorn etui

Met dit Pixel XL setje maak je zelf een magisch mooi unicorn schilderijtje. Je shopt ‘m hier voor maar € 7,95. We probeerden dit leuke setje zelf uit en schreven er deze review over.

unicorn cadeau,unicorn pixel xl setje,goedkoop cadeautje unicorns,knutselen unicorns

Cadeautjes tip 4: unicorn glow in the dark stickers

Met dit unicorn cadeautje bezorg je iemand de mooiste dromen… Deze glow in the dark unicorn stickers laten je namelijk heerlijk in slaap vallen ‘s avonds! Kosten: € 4,99.

glow in the dark stickers unicorn

Unicorn cadeau tip 5: unicorn knutselset

Nog een leuke knutselset van Totum! Ditmaal een pakket waarmee je zelf eenhoorns kunt maken van gips. Leuk om te doen! Na het maken ervan, kun je je zelfgemaakte eenhoorns zelf schilderen. Wordt het een roze, paarse of witte unicorn. Kortom: voor € 7,99 een creatief en leuk verjaardagscadeautje. Hier te koop.

totum unicorns,unicorns knutselen,unicorns maken van gips

Cadeautjes tip 6: unicorn kussen

unicorn kussenhoes,unicorn kussen

Wat een tof kussenhoes is dit! Mag niet ontbreken op een unicorn slaapkamer. Je shopt ‘m hier voor de prijs van € 9,95.


Unicorn cadeautje tip 7: unicorn stempelset

Altijd leuk: stempels! Mijn kinderen vinden stempelen (wat een woord eigenlijk ;-)) heerlijk om te doen. Met deze unicorn stempelset is mijn dochtertje wel even zoet, denk ik. Je shopt deze toffe stempelset hier voor maar € 7,99

unicorn cadeau,unicorn stempels,leuke stempelset

Eenhoorn cadeautje tip 8: unicorn knuffel

Wie is er niet dol op: Ty Beanies… De Ty Beanie Boo Fantasia is een leuke knuffel met glitterogen voor een prima prijs. Een schattig vriendje waar je meteen van gaat houden! De unicorn knuffel kost € 8,95 en is hier te koop.

unicorn cadeau,ty beanie unicorn,unicorn knuffel

Eenhoorn tip 9: unicorn haarborstel

Een prachtig cadeau voor iedereen die van eenhoorns houdt! Als je de borstel beweegt, bewegen de glitters mee… Hier te koop.

unicorn haarborstel totum,glitter haarborstel

Eenhoorn cadeautje tip 10: voor de verzamelaars…

Het merkt Schleich verkoopt heel veel mooie paardjes en deze zijn dan ook zeer geliefd bij verzamelaars. Onderstaande flower unicorn mag zeker niet ontbreken in de collectie! Hier te koop.

schleich flower unicorn paardje

Welk eenhoorn cadeau vind jij het leukst?

Zie ook: