Site pictogram Jongens en meiden

Jungle kamer: zeven brullend leuke tips!

jungle kamer,tips jungle kamer,jungle babykamer,jungle jongens kamer,jungle meisjes kamer,kinderkamer jungle thema

Een jungle kamer is hartstikke hip. Wist je dat er echt superleuke items verkrijgbaar zijn voor een jungle kinderkamer of jungle babykamer? In dit blog geef ik je een aantal tips!

Super hip: een jungle kamer of safari kamer

Alle dieren zijn prachtig. Maar tijgers, olifanten en giraffen: dat zijn toch wel echt machtige dieren. Zo bijzonder hoe ze eruit zien en veel kinderen zijn dan ook erg onder de indruk als ze deze dieren in de dierentuin tegenkomen. Op televisie is er tegenwoordig ook veel aandacht voor wilde dieren. Vooral de programma’s van Freek Vonk zijn heel populair bij kinderen. Voor veel kids is hij een echte held! Niet zo gek dus dat het thema jungle bij kinderen heel gewild is. Combineer jungle met botanische printen en je hebt een super hippe jungle kinderkamer!


Jungle kamer tip 1: jungle behang

Op een stoere babykamer of kinderkamer in oerwoud stijl mag dit hippe jungle behang natuurlijk niet ontbreken. Op dit prachtige jungle tiger behang staan o.a. een olifant, zebra en giraffe afgebeeld. Zo leuk voor op een stoere kinderkamer! Het behang is hier te koop.


Jungle tip 2: leuke jungle accessoires

Op een stoere kamer in jungle stijl mogen toffe accessoires natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke cheetah bloempot? Hier te koop.

En een mooie kunstplant hoort natuurlijk ook thuis op een safari kamer. Deze plant bijvoorbeeld, zorgt echt voor een tropisch sfeertje! Hier te koop.


Tip 3 jungle kinderkamer: net als in de tropen…

Hangmatten en hangstoelen zijn al lang niet meer alleen voor buiten. Ze kunnen ook binnen! Wat dacht je bijvoorbeeld van deze stoere hangstoel. Supertof toch?! Bevestig ‘m aan het plafond en daarna: lekker chillen maar. Dat wordt heerlijk een boek lezen of huiswerk leren in je hangstoel! Hier te koop.


Tip 4 kamer in jungle thema: een levensechte giraffe…

Wat is ‘ie mooi: deze pluche giraffe… Hij is 135 cm hoog. Zo cool voor op een jungle babykamer of jungle kinderkamer. Meer informatie vind je hier.


Jungle kamer tip 5: een jungle bed…

Dit leuke boomhut bed past perfect op een jungle kamer. Je kunt ‘m superleuk stijlen. Hang bijvoorbeeld een leuke lampjes slinger bovenaan het bed of hang een pluche slang uit het raam. Kortom: mogelijkheden genoeg met dit stoere jungle bed! Hier te koop.

En wacht dacht je van dit super toffe autobed, waarmee het net is alsof je met je jeep door de jungle rijdt. Superleuk toch?! Hier te koop.


Jungle tip 6: dieren posters

Superleuk: deze dieren posters voor aan de wand. Zeker een aanrader voor op een jungle babykamer of slaapkamer met dierenthema! Hier te koop.


Jungle thema tip 7: bananas…

Hoe leuk is dit bananen dekbedovertrek?! Past helemaal in het jungle thema. Kleine aapjes zullen hier heerlijk onder slapen. Onder meer hier te koop.

Of dit te gekke Panthera dekbedovertrek van Studio Ditte?


Jungle tip 8: jungle vloerkleed

Iets wat ook prachtig zal staan op een jungle kamer of kinderkamer in safari thema, is dit leuke kinderkamer vloerkleed in de vorm van een blad. Hier te koop.


Kamer in jungle thema tip 9: een dierenkop voor aan de wand

Zo mooi en zo heerlijk zacht: dit pluche dierenhoofd voor aan de wand. In meerdere varianten verkrijgbaar en hier te koop.

Jungle kamer tip 10: luipaard poster

Deze vintage poster met een luipaard erop is ook cool trouwens! Je shopt ‘m hier.


Welk item voor op een jungle kamer vind jij het leukst?

Zie ook:

Mobiele versie afsluiten