Maak zelf stoere Brandweerman Sam magneten

Brandweerman Sam is toch wel de bekendste ‘brandweerman’ van Nederland. Toen mijn zoontje klein was, keek hij ook graag naar de tekenfilms van de populaire brandweerman. Hij vond het zo leuk dat we ook een keer naar een theatershow van de kinderheld zijn geweest.
Brandweerman Sam in het theater

Een aantal maanden voordat ons dochtertje werd geboren, zijn we met ons zoontje naar een voorstelling van Brandweerman Sam geweest. Deze voorstelling heette ‘Piekepolder op Stelten’ en vond plaats in het Gooiland Theater in Hilversum. Het jaar daarop keerde de brandweerheld terug in het theater met de theatervoorstelling ‘Sam redt het circus’.

brandweerman sam,theater brandweerman sam
Theatervoorstelling van Brandweerman Sam…

In september 2018 kwam er ook een bioscoopfilm uit, genaamd ‘Klaar voor actie’.

Leuk knutselsetje van de bekende brandweerman…

Je kent vast en zeker het merk Totum wel. Dit bedrijf verkoopt allerlei leuke (en aantrekkelijk geprijsde) knutselpakketten, waaronder ook van Brandweerman Sam. Onderstaand magneten knutselsetje kost bijvoorbeeld maar € 6,99.

Wij probeerden dit leuke knutselsetje laatst uit en de kinderen vonden het superleuk om de magneetjes te maken. Ze zijn er heerlijk een tijdje mee in de weer geweest. Toen wij dus laatst een verjaardag hadden van een vijfjarig jongetje dat helemaal fan is van Sam, hoefde ik dus niet lang na te denken wat ik zou kopen… En met succes, want het knutselsetje viel erg in de smaak ;-).

Zie ook: