10 x unicorn cadeau onder de 10 euro

We love unicorns! Jij ook? Heel wat meiden (en jongens) zijn fan van unicorns en vaak zit je met een verjaardag dan ook echt wel goed met unicorn cadeau.

Er zijn allerlei leuke unicorn spullen te koop. Zo kennen we allemaal het leuke paarden speelgoed van My Little Pony wel en ook Playmobil heeft een speciale feeën lijn waarin unicorns voorkomen.
Goedkoop unicorn cadeau onder de tien euro

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand die van unicorns houdt? Een unicorn cadeautje dat niet meer dan 10 euro kost? Check dan hieronder onze lijst. Van een unicorn ketting tot een prachtige puzzel met eenhoorn!

Unicorn cadeautje 1: unicorn regenboog sieraden maken

Met dit superleuke pakket knutsel je zelf twee mooie unicorn armbaden en een ketting in elkaar. Alle spullen die je nodig hebt, zitten in het doosje. Leuk om te doen en na afloop kun je trots zijn op wat je hebt gemaakt. Kosten: € 9,95. Ook verkrijgbaar in een combinatie knutselset!

unicorn cadeau,unicorn regenboog sieraden maken,unicorn rainbow jewels totum
Met dit leuke pakket maak je zelf unicorn sieraden!

Unicorn cadeau 2: unicorn vriendschapsketting

Een ketting voor jezelf en voor je beste vriend(in): hoe leuk is dat?! Voor € 6,99 heb je een pakketje met twee kettingen erin. Superleuk cadeau!

unicorn cadeau,vriendschaps ketting unicorn

Eenhoorn cadeau 3: unicorn etui

Deze superleuke unicorn etui is ideaal als toilettasje, etui of make-up tasje. De etui is voorzien van een prachtige regenboog rits. Kosten: € 7,99.

Unicorn / Flamingo Etui - Ideaal als Etui voor school of Toilettas voor kinderen

Unicorn cadeautje 4: unicorn glow in the dark stickers

Met dit unicorn cadeautje bezorg je iemand de mooiste dromen… Deze glow in the dark unicorn stickers laten je namelijk heerlijk in slaap vallen ’s avonds! Kosten: € 3,99.

unicorn cadeau,glow in the dark stickers unicorn
Van deze unicorn glow in the dark stickers ga je vast heerlijk dromen…

Unicorn cadeau 5: unicorn knutselset

Nog een leuke knutselset van Totum! Ditmaal een pakket waarmee je zelf eenhoorns kunt maken van gips. Leuk om te doen! Na het maken ervan, kun je je zelfgemaakte eenhoorns zelf schilderen. Wordt het een roze, paarse of witte unicorn. Kortom: voor € 7,99 een creatief en leuk verjaardagscadeautje.

unicorn cadeau,totum unicorns,unicorns knutselen,unicorns maken van gips
Zelf unicorns maken van gips…
Unicorn cadeautje 6: mini unicorn mandala designer

Wie deze mini Mandala-Designer van Ravensburger kado krijgt, kan zelf de mooiste mini mandala’s in unicorn stijl maken!  Leuk voor onderweg of om mee te nemen als je ergens op visite gaat… Kosten: € 7,99.

unicorn cadeau,unicorn mandala designer
Dat wordt heerlijk tekenen met deze unicorn mandala designer!

Unicorn cadeau 7: unicorn stempelset

Altijd leuk: stempels! Mijn kinderen vinden stempelen (wat een woord eigenlijk ;-)) heerlijk om te doen. Met deze unicorn stempelset is mijn dochtertje wel even zoet, denk ik. Prijs: € 7,99

unicorn cadeau,unicorn stempels,leuke stempelset
Leuke unicorn stempelset…
Eenhoorn cadeautje 8: unicorn knuffel

Wie is er niet dol op: Ty Beanies… De Ty Beanie Boo Fantasia is een leuke knuffel met glitterogen voor een prima prijs. Een schattig vriendje waar je meteen van gaat houden! De unicorn knuffel kost € 7,99.

unicorn cadeau,ty beanie unicorn,unicorn knuffel
Te schattig: dit lieve unicorn knuffeltje…

Eenhoorn cadeau 9: unicorn stuiterbal

In het midden van deze doorzichtige stuiterbal zit een afbeelding van een unicorn. Ook geeft hij licht en gaat hij knipperen als je ‘m laat stuiteren. Superleuk om in het donker mee te spelen! Prijs: € 9,-.

unicorn cadeau,groene unicorn stuiterbal

Eenhoorn cadeautje 10: unicorn puzzel

Op deze puzzel van het merk Schmidt staat een prinses in het bos met een prachtige witte eenhoorn. Een prachtige unicorn puzzel voor de prijs van € 8,95 bestaande uit 200 stukjes. Voor kinderen van 5 tot 12 jaar.

unicorn cadeau,unicorn puzzel,puzzel eenhoorn
Mooie unicorn puzzel…

Welk unicorn cadeau vind jij het leukst?

Zie ook: