plopsa hotel,hotel in de buurt van plopsa

Plopsa hotel en accommodaties in de buurt van de Plopsa parken

Een Plopsa hotel naast het attractiepark van Plopsaland De Panne… Er wordt druk aan gewerkt en in het najaar van 2020 moet het dan echt klaar zijn. Wij zijn super benieuwd hoe het gaat worden…!

Op bezoek bij je vriendjes van Studio 100

Een bezoek aan Plopsa is leuk, echt: het is de moeite waard. In Nederland kennen we allemaal Plopsa Indoor Coevorden wel: een overdekte speelhal die helemaal in het thema is van Studio 100 en grenst aan bungalowpark De Huttenheugte. Ik ben hier zelf ook meerdere keren geweest met mijn gezin.

Combineer je bezoek met een overnachting

Maar vooral als het om de Plopsa parken in België gaat, dan is het best ver rijden voor een dagje weg. Dit geldt natuurlijk in het bijzonder voor ons Nederlanders die een van de Plopsa-parken in België willen bezoeken. Beter is het dan om een overnachting erbij te boeken, zodat je aan het einde van de dag niet meer dat hele stuk naar huis hoeft terug te rijden. Eventueel kun je dan de volgende dag nog met je kids naar PlopsAqua: een geweldig zwemparadijs dat aan het attractiepark van Plopsaland de Panne grenst!

Ben je benieuwd of er Plopsa arrangementen zijn en wil je weten of er Plopsa hotels en vakantieparken er in de buurt van de Plopsa parken liggen? Lees dan de informatie hieronder.

Plopsa hotel en Plopsa camping

Helaas biedt Plopsa op dit moment nog geen speciale hotelarrangementen aan, waarbij je toegang krijgt tot de parken én een overnachting kunt boeken. Maar daar zal in 2020 verandering in komen! Er wordt namelijk hard gebouwd aan een Plopsa hotel dat in het najaar klaar moet zijn.

Naast de bouw van het Plopsa hotel, zijn er ook plannen voor de aanleg van een Plopsa vakantiepark naast Plopsaland De Panne (Camping ter Hoeve). Deze camping zal in drie fases omgebouwd worden tot het Plopsa Holiday Resort dat in 2023 klaar moet zijn. Dus voor het vakantiepark moet je nog even geduld hebben, maar het hotel komt dus steeds dichterbij!

plopsa hotel,hotel in de buurt van plopsa
Het nieuwe Plopsa hotel moet in het najaar van 2020 jaar zijn…

Plopsa hotel en andere accommodaties

Natuurlijk kun je in de tussentijd wel altijd een overnachting boeken bij Plopsa als je naar een van de Plopsa-parken in België gaat. Of je koppelt een vakantie vast aan je verblijf, bijvoorbeeld in een vakantiepark van Center Parcs, Landal of Sunparks. Wil je weten welke vakantieparken en hotels bij Plopsa in de buurt liggen? Check dan hieronder het overzicht:

Vakantieparken en hotels in de buurt van Plopsaland De Panne / PlopsAqua De Panne:

Vakantieparken en hotels in de buurt van Plopsa Indoor Hasselt:

Vakantieparken en hotels in de buurt van Plopsa Coo:

Ook al is het Plopsa hotel nog niet af; er zijn genoeg andere leuke accommodaties te vinden in de buurt van de Plopsa parken!

Zie ook: