plopsa hotel,hotel in de buurt van plopsa

Plopsa hotel en accommodaties in de buurt van de Plopsa parken

Een Plopsa hotel naast het attractiepark van Plopsaland De Panne: op 7 mei 2021 is het echt en kun je voortaan in een echt hotel naast het Plopsa pretpark overnachten. Hoe leuk is dat!

Op bezoek bij je vriendjes van Studio 100

Een bezoek aan Plopsa is leuk, echt: het is de moeite waard. Zelf zijn wij er al drie keer geweest. In Nederland kennen we allemaal Plopsa Indoor Coevorden wel: een overdekte speelhal die helemaal in het thema is van Studio 100 en grenst aan bungalowpark De Huttenheugte. Wij zijn hier zelf ook al meerdere keren geweest met ons gezin.

Combineer je bezoek met een overnachting

Maar vooral als het om de Plopsa parken in België gaat, dan is het best ver rijden voor een dagje weg. Dit geldt natuurlijk in het bijzonder voor ons Nederlanders die een van de Plopsa-parken in België willen bezoeken. Beter is het dan om een overnachting (bijvoorbeeld in het Plopsa hotel) erbij te boeken, zodat je aan het einde van de dag niet meer dat hele stuk naar huis hoeft terug te rijden. Eventueel kun je dan de volgende dag nog met je kids naar PlopsAqua: een geweldig zwemparadijs dat aan het attractiepark van Plopsaland de Panne grenst!

Ben je benieuwd of Plopsa speciale arrangementen aanbiedt en wil je weten of er Plopsa hotels en vakantieparken er in de buurt van de Plopsa parken liggen? Lees dan de informatie hieronder.

Plopsa hotel en Plopsa camping

Wil je weten of er vanaf 7 mei ook speciale hotelarrangementen zijn en of je ook een hotelovernachting kunt combineren met tickets voor Plopsa De Panne? Kijk dan hier.

Naast de bouw van het Plopsa hotel, is er inmiddels ook een speciaal vakantiepark nabij het pretpark: Plopsa Village De Panne. Op deze camping kun je met je tent of caravan overnachten en zit je dus dichtbij je vriendjes van Studio 100!

plopsa hotel,hotel in de buurt van plopsa,foyer plopsa hotel
Het plafond van de foyer van het Plopsa Hotel is echt prachtig…

Plopsa hotel en andere accommodaties

Ben je van plan om naar Plopsa de Panne of een ander park van Plopsa te gaan? Check dan vooral het Plopsa hotel even of boek een overnachting bij een andere accommodatie in de buurt. Of je koppelt een vakantie vast aan je verblijf, bijvoorbeeld in een vakantiepark van Center Parcs, Landal of Sunparks. Wil je weten welke vakantieparken en hotels bij Plopsa in de buurt liggen? Check dan hieronder het overzicht:

Vakantieparken en hotels in de buurt van Plopsaland De Panne / PlopsAqua De Panne:

Vakantieparken en hotels in de buurt van Plopsa Indoor Hasselt:

Vakantieparken en hotels in de buurt van Plopsa Coo:

Het Plopsa Hotel is wat mij betreft het leukst, maar er zijn dus ook genoeg andere leuke accommodaties te vinden in de buurt van de Plopsa parken!

Zie ook: