pikachu zitzak,pokemon zitzak pikachu,zitzak pokemon

Pikachu zitzak om op te chillen

Een Pikachu zitzak! Er is van alles van Pokemon te koop: boxershorts, sokken, speelgoed… Maar een Pikachu zitzak: die had ik even niet zien aankomen. Wel onwijs leuk en ik denk dat mijn kinderen helemaal uit hun dak gaan als ze deze Pikachu zitzak zien. De zitzak is 220 cm x 150 cm en heerlijk zacht. Een absolute must-have voor elke Pokemon fan!

pikachu zitzak,zitzak van pikachu,pikachu spullen,pokemon kinderkamer,jongenskamer pokemon
Op deze Pikachu zitzak kun je lekker chillen!

Pikachu zitzak

Een Pikachu zitzak is wel echt een uniek item, want veel jongens en meiden zijn gek van Pokemon. Bij ons thuis is Pokemon in ieder geval een regelrechte hit. Ons zoontje van zeven is niet alleen dol op Pokemon plaatjes; eigenlijk alles wat met Pokemon te maken heeft, vindt hij leuk. Op zijn verlanglijstje staat nog steeds de Nintendo Switch Pokemon editie. Een prachtige spelcomputerΒ bundel, maar het wordt hard sparen ben ik bang… ;-).

pikachu zitzak,nintendo switch pokemon,nintendo switch pikachu,nintendo switch let's go pikachu,pokemon bundel nintendo switch,nintendo switch pokemon bundel,spelcomputer pokemon

Over Pikachu

Pikachu is een van de 807 Pokemon uit de gelijknamige televisieserie. Hij is de bekendste Pokemon en ziet eruit als een gele hamster met konijnenoren, heeft rode wangen en een staart in de vorm van een bliksemschicht. De naam Pikachu komt van ‘pika’, wat Japans is voor ‘volt’ of ‘schok’. Chu betekent ‘piep’ in het Japans, ofwel: het geluid van een muis. De trainer van Pikachu in de Pokemon televisieserie heet Ash.

Zie ook: