monopoly spel,monopoly spellen

Monopoly spel: de 10 leukste varianten!

Het Monopoly spel blijft een van de meest favoriete spellen om te spelen. Zelf hadden we al de klassieke versie Monopoly in huis, maar onlangs hebben we ook de Monopoly Junior editie aangeschaft. Is net even iets minder serieus, bevat leuke figuren en illustraties en is minder moeilijk. De kinderen vinden het superleuk!

Ruim 200 miljoen exemplaren…

Wist je dat het spel Monopoly een van de meestverkochte spellen ter wereld is. Het is in maar liefst 26 talen verkrijgbaar. Het spel bestaat sinds 1935 en sindsdien zijn er maar liefst ruim 200 miljoen exemplaren van het spel verkocht. Naast het klassieke Monopoly, bestaan er ook heel veel bijzondere varianten.  

Van Monopoly Valsspelers editie tot Fortnite Monopoly…

Naast Monopoly Junior en Monopoly Valsspelers editie, zijn er dus nog veel meer leuke varianten van Monopoly verkrijgbaar. Dus ben je voor een verjaardag, Sinterklaas of Kerst nog op zoek naar een mooi cadeau? Wat dacht je dan bijvoorbeeld van Fortnite Monopoly, Disney Monopoly of een Monopoly spel van Cars en Frozen? Er is zelfs een echte Efteling editie te koop. Voor de fans van LOL Surprise en Game of Thrones zijn er ook speciale varianten verkrijgbaar.

De verschillende Monopoly spellen zijn o.a. hier te koop

Monopoly: de 10 leukste varianten op rij

Hieronder vind je de tien – wat ons betreft – leukste Monopoly spellen. Welke vind jij het leukst?

Welke variant je ook het leukste vindt: het Monopoly spel blijft gewoon een superleuk spel. En je kunt het altijd blijven spelen. Echt een spel voor jong en oud!