Alles wat je wilt weten over Frozen 2…

Je hebt vast al wel gehoord dat een Frozen 2 er aan zit te komen. En dat werd – wat ons betreft – ook wel eens tijd ;-). Vooral als je je bedenkt dat het alweer vijf jaar geleden is (2013) dat Frozen 1 uitkwam. De film werd toen een daverend succes. Deze werd beloond met twee Oscars en bracht wereldwijd ruim 1,2 miljard dollar op. Bizar!

Tijd dus voor een nieuwe Frozen film. Wanneer komt het vervolg precies uit? Waar gaat het verhaal over en wie spelen er mee in de nieuwe Frozen film? Jongens en meiden zocht het voor je uit en kwam tot een aantal ontdekkingen. In dit blog lees je er meer over.

Wanneer komt Frozen 2 uit?

De nieuwe Frozen film komt dit najaar uit en gaat om precies te zijn op 20 november 2019 in première in de Nederlandse bioscopen. Ook Disneyland Parijs zal begin 2020 helemaal in het teken staan van Frozen II.

Speciaal Kids Weekend

Wil je – net als ik – met je kinderen naar de Frozen 2 film? Dan heb ik een tip voor je! Op zaterdag 23 en zondag 24 november organiseert Kinepolis een speciaal Kinepolis Kids Weekend voor Frozen 2. In de bioscoop van je keuze is er dan van alles te doen rondom het thema Frozen. Superleuk!

Bestel hier je tickets.

Speelgoed Frozen 2

Wist je dat er ook allerlei mooi speelgoed van Frozen II te koop is? Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande magische boomhut of Elsa en het nokk paard? Meer informatie vind je hier.

Waar gaat het verhaal over?

In de nieuwe film draait het om het verhaal achter Elsa’s magische krachten. In de film gaat Elsa op zoek naar de oorsprong van haar magische krachten. Samen met Anna, Kristoff en Sven beleeft ze tijdens een echte ontdekkingsreis weer een hoop spannende momenten.

Trailer Frozen 2: wat valt jou op?

Heb je de trailers al gezien? Wat zie je? Bij bovenstaande trailer viel ons het volgende op:

  • Wat we weten, is dat Elsa op zoek gaat naar de oorsprong van haar magische krachten. Aan het begin van de trailer zien we dat Elsa het opneemt tegen de hoge golven van de zee. We zien dat ze haar magische krachten gebruikt om de zee te doorbreken. Hierbij raakt ze ten val en komt ze onder water terecht. Onder water komt ze oog in oog te staan met een magisch waterpaard, een zogeheten ‘Nokk’ (volgens Disney). Wat zou deze haar duidelijk willen maken?
frozen 2,water paard,paard met glitters,frozen paard
Wat doet dit mysterieuze waterpaard in Frozen 2…?
  • Als we het stukje bij de trollen voorbij zien komen in de trailer, valt het op dat er aan het begin van dit shot een familie links in de hoek te zien is. Kijk goed, had jij dit al eerder gezien?
  • In de trailer horen we een stem die zegt: “Elsa, the past is not what it seems…”. Wat zou dit betekenen? Heeft het soms iets te maken met familierelaties? Misschien heeft Elsa elders nog wel familie, waar ze niets van af weet…
  • De stem zegt ook: “You must find the truth, go north across the enchanted land”. De beelden hebben veel weg van Schotland, al zeg ik het zelf. En welke film speelde zich daar nog meer af in Schotland? Juist: Brave. Zouden deze films en de personages uit deze films soms iets met elkaar te maken hebben? Check ook onderstaande filmposters… Die bomen! Lijkt verdacht veel op elkaar, vind je niet?
  • En als we het dan toch over Brave hebben. Het haar van koningin Eleonor (de moeder van Merida). Die witte lok! Die heeft Anna ook… Hmmm…
Koningin Eleonor met een witte lok…

Inmiddels staat ook de allernieuwste trailer van Frozen 2 live. Bekijk ‘m hieronder!

Nog even en dan draait Frozen 2 in de bioscoop. Wij kunnen niet wachten!

Zie ook:

2 Comments

  1. Pingback: Goedkoop naar Disneyland Parijs met deze budget tips - Jongens en meiden

  2. Pingback: Nintendo Switch of Nintendo DS: welke kies je? - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*