frozen 2,personages frozen 2,nieuwe frozen film,anna elsa en kristoff

Alles wat je wilt weten over Frozen 2…

Je hebt vast al wel gehoord dat een Frozen 2 er aan zit te komen. En dat werd, wat ons betreft, ook wel eens tijd ;-). Vooral als je je bedenkt dat het alweer vijf jaar geleden is (2013) dat Frozen 1 uitkwam. De film werd toen een daverend succes. Deze werd beloond met twee Oscars en bracht wereldwijd ruim 1,2 miljard dollar op. Bizar!

Tijd dus voor een nieuwe Frozen film. Alleen horen we er verder nog zo weinig over. Wanneer komt Frozen 2 precies uit? Waar gaat het verhaal over en wie spelen er mee in de nieuwe Frozen film? Jongens en meiden zocht het voor je uit.

Wanneer komt Frozen 2 uit?

De nieuwe Frozen film komt dit najaar uit en gaat om precies te zijn op 20 november 2019 in première in de Nederlandse bioscopen. Later zal de film ook te zien zijn op Disney’s nieuwe streamingsdienst Disney+.

Waar gaat het verhaal over?

In de nieuwe film draait het om het verhaal achter Elsa’s magische krachten. In de film probeert Elsa te achterhalen hoe ze aan haar magische krachten komt. Samen met Anna, Kristoff en Sven beleeft ze tijdens een echte ontdekkingsreis weer een hoop spannende momenten. Wat ons opviel in de trailer, is dat het ook herfst-elementen bevat. En ook zien we een nieuw figuurtje voorbijkomen met bruin haar. Is dat Anna of is het wellicht de moeder van Anna en Elsa…? We zullen het zien!

De trailer van de nieuwe film is vrij donker, vinden wij. De personage zijn wat ouder geworden en de muziek is weer prachtig. By the way: zou er ook weer een nieuwe ‘Let it go’ aan komen…?

Wie spelen er allemaal mee in de Frozen 2 film?

In de trailer zien we Elsa, Anna, Kristoff en Sven voorbijkomen. Ook is sneeuwpop Olaf even te zien. Maar hoe gaat het nu met prins Hans? Zit hij nog steeds in de gevangenis? En doen er nog nieuwe personages mee in de film? Zoals eerder gezegd, zien we een meisje met bruin golvend haar voorbijkomen in de trailer. Wie is zij?

View image on Twitter
Wie is dit meisje met bruin golvend haar in Frozen 2…?

En we kwamen op internet een beeld tegen van een mysterieus paard met glitters en helderblauwe ogen (volgens Disney een ‘Nokk’: een mythische water geest die de vorm van een paard heeft aangenomen). Wat is zijn rol? We zullen het nog even moeten afwachten…

frozen 2,water paard,paard met glitters,frozen paard
Wat doet dit mysterieuze glitter paard in Frozen 2…?

Wij kunnen in ieder geval niet wachten om Frozen 2 te kijken!

Zie ook:
2 Comments

  1. Pingback: Goedkoop naar Disneyland Parijs met deze budget tips - Jongens en meiden

  2. Pingback: Nintendo Switch of Nintendo DS: welke kies je? - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*