Beleef de sfeer tijdens het Kinepolis Kids Weekend

Olaf marshmallows, kleurplaten, Frozen figuren om mee op de foto te gaan en ballonnen… Heel veel ballonnen! Het Kinepolis Kids Weekend van Frozen II stond volledig in het teken van de nieuwe film van Anna en Elsa. Samen met mijn dochtertje ging ik ernaartoe. Wil je weten hoe het was en ben je benieuwd naar wat zo’n Kids Weekend precies inhoudt? Lees dan even verder.

Kids Weekend: helemaal in stijl…

Kinepolis organiseert voor veel kinderfilms een speciaal Kids Weekend. Bij dit Kids Event staat de bioscoop helemaal in het teken van een bepaalde film die dan draait en zijn er allerlei leuke activiteiten om te doen. Wat er precies wordt georganiseerd, varieert per vestiging, maar je kunt er in ieder geval van uit gaan dat de bioscoop helemaal in de sfeer is van de film. Ook krijgt je kind gratis iets lekkers en kan hij of zij heerlijk knutselen en kleuren. Kortom: een aanrader om eens naartoe te gaan als er een bepaalde kinderfilm is die je wilt zien!

Voordat de film begint, nog even een mooie kleurplaat maken…!

Van Elsa limonade tot Olaf marshmallows…

Uit eigen ervaring kan ik je zeggen dat het heerlijk is om je helemaal te laten onderdompelen in een bepaalde sfeer – in ons geval die van Frozen 2. Een groot feest! Al bij binnenkomst zagen we grote ballonnenbogen in de Frozen kleuren en – nadat we eerst limonade hadden gekregen – gingen we aan de slag met het maken van echte Olaf marshmallows (mjammie!). Daarna nog even gekleurd en toen de zaal in gegaan voor de film. Die je overigens Γ©cht gezien moet hebben!

Kleuterbios: speciaal voor de kleintjes

Naast het Kids Weekend, organiseert Kinepolis trouwens ook nog de Kleuterbios. Ideaal voor iedereen die kleine kinderen heeft. Twijfel je of je kinderen wel genoeg geduld hebben om naar de bios te gaan of vinden ze het misschien nog wat spannend? Dan biedt de kleuterbios uitkomst. Het geluid is gedempt, het wordt niet helemaal donker in de zaal en – dit vinden wij er zelf heel fijn aan – er zijn heel veel andere kleine kids. Je hoeft je dus niet ongemakkelijk te voelen als je kind onrustig wordt of ineens van zijn/haar plek wegloopt. Wees gerust: iedereen in de zaal herkent dit. Wel zo relaxed toch? En oh ja: bezoekertjes van de kleuterbios ontvangen na afloop een echt filmdiploma. Helemaal leuk!

Wil je ook eens een Kids Weekend bezoeken? Kijk dan hier om te zien welke films er op de planning staan. Veel plezier alvast!