Miniverse pop-up store Hoog Catharijne op 14 oktober

Een ‘ieniemieni’ milkshake of een klein bordje met mini churro’s erop… Hoe cute is dat? Met MGA Miniverse kun je zelf schattige, kleine gerechtjes in elkaar zetten. Superleuk om te doen! Ben je ook fan? Dan moet je zeker naar de Miniverse pop-up store die op zaterdag 14 oktober 2023 voor 1 dag opent in winkelcentrum Hoog Catherijne in Utrecht. Hieronder lees je er meer over!

Over MGA’s Miniverse

Misschien heb je de Miniverse verrassingsballen wel eens zien liggen in de winkel. Met MGA’s Miniverse kun je miniatuur eten maken. Met de “ingrediΓ«nten” die in de ballen zitten, kun je zelf bijvoorbeeld hele leuke mini-milkshakes en mini-churros in elkaar zetten. Te leuk! Het speelgoed heeft niet voor niets het label Speelgoed van het Jaar 2023 gekregen. Na Miniverse Serie 1, is nu ook Miniverse Series 2 uitgebracht. Daarnaast is er ook nog een Lifestyle Serie, die o.a. bevat mini-planten, een mini-aquarium en gezellige kaarsjes bevat.

miniverse pop up store,mga miniverse,miniatuur eten,miniverse verrassingsballen

Alleen op 14 oktober: Miniverse pop-up store in Hoog Catharijne

Ben je – net als wij – fan van MGA’s Miniverse? Dan moet je zeker naar de Miniverse pop-up store op zaterdag 14 oktober voor 1 dag open is in Hoog Catharijne Utrecht. Deze winkel zal die dag helemaal in het teken staan van MGA’s Miniverse. Op de openingsdag ben je vanaf 10:00 uur welkom in de winkel en een reservering is niet nodig. Bij binnenkomst ontvang je een verrassingsbal met daarin een miniatuurversie van een Miniverse-gerecht of een verrassingsbal die in het teken staat van een lifestyle-product. Nadat je je verrassingsbal hebt uitgepakt, kun je ter plaatse aan de slag om je gerecht of lifestyle-product in elkaar te zetten. Last but not least kun je in de pop-up store ook nog op de foto in de speciale foto-area (bijvoorbeeld in een met pop-art vormgegeven keuken) en meedoen met een leuke fotowedstrijd, waarmee je kans maakt op een toffe prijs!

mga miniverse pop up store hoog catharijne utrecht

Ben jij ook fan van Miniverse…?

Zie ook: