juf roos,film juf roos,kleuterbios juf roos

Juf Roos in de Kinepolis Kleuterbios!

Kennen jullie Juf Roos al? Mijn dochtertje is dol op dit kinderprogramma, waarin er veel Nederlandse kinderliedjes worden gezongen. Ze zingt de liedjes dan ook graag mee!
Over Juf Roos

Juf Roos geeft, zoals de titel al aangeeft, les op een school en woont in een kleurrijke molen (check hier ook het molentje uit het programma dat wij knutselden). Ze houdt erg van zingen. Ze zingt het liefst de hele dag liedjes in het Nederlands. Samen met haar grappige buurjongen Gijs maakt ze allerlei dingen mee en zingen ze oerhollandse kinderliedjes als ‘Helicopter’, ‘Schipper mag ik over varen’ en ‘Wielen van de bus’.

Trailer bioscoopfilm van Juf Roos

Vanaf eind juli 2019 draait er een echte film van de populaire juf in de bioscoop. Maar op zondag 21 juli kun je de film al eerder zien in de Kinepolis Kleuterbios. In de film viert Juf Roos haar verjaardag. Buurjongen Gijs versiert de molen waar ze in woont, maar gebruikt teveel ballonnen. De molen stijgt op met de juf en Gijs er nog in. Wat gaat er gebeuren en zullen ze nog wel op tijd terug zijn om te trakteren op school?

Bekijk hier de trailer

juf roos,film juf roos,kleuterbios juf roos

Kinepolis Kleuterbios: ideaal voor de allerkleinsten!

Op 21 juli is de nieuwe film van de populaire juf te zien in de Kinepolis Kleuterbios. In deze bioscoop is alles helemaal op de allerkleinsten afgestemd. Zo wordt het niet helemaal donker in de zaal en is het geluid minder hard. Ook hoef je je niet bezwaard te voelen als je kind wegloopt van zijn/haar stoel. Er zitten immers allemaal ouders met kleine kinderen in de zaal, en die zijn zijn wel wat gewend! πŸ˜‰ Bestel hier kaartjes voor de Kinepolis Kleuterbios.

Van knuffelpop tot bouwspeelgoed…

juf roos,cadeau juf roos,speelgoed juf roos
Een trein van Juf Roos…

Wist je dat er ook allerlei leuke spullen van de populaire kinderjuf te koop zijn? Wat dacht je bijvoorbeeld van boekjes, een knuffelpop, puzzels en bouwspeelgoed van het leuke kinderprogramma? Benieuwd? Kijk danΒ hier

Ga jij ook nog naar de Juf Roos film in de Kinepolis Kleuterbios?

Zie ook: