haar invlechten,evy met vlechten

Supertof: workshop Haar invlechten

Haar invlechten: het valt niet mee, maar door veel te oefenen zou je er steeds beter in moeten worden. Toch is het best lastig om goed te leren invlechten. Maar als je het eenmaal kunt, is het wel supertof!
Haar invlechten: oefenen, oefenen, oefenen…

Meestal draagt mijn dochtertje een paardenstaart. Staat leuk en verzorgd Γ©n ik vind het makkelijk te maken. Als ik alleen aan mijn dochtertje vraag wat zij wil qua haar, antwoordt ze vaak: “een Elsa vlecht”. Dit probeer ik dan wel en ik moet zeggen: het gaat steeds beter, maar helemaal perfect lukt nog niet. Nu hoeft het ook niet altijd perfect te zijn natuurlijk, maar ik zou het natuurlijk wel te gek vinden als ik zo de perfecte Elsa vlecht uit mijn handen kon schudden ;-). Bokservlechten maken, kan ik inmiddels wel, zie de foto hieronder.

haar invlechten,bokservlecht
Best goed gelukt, toch?!

De Vlecht academy: workshops vlechten maken

Een workshop Haren invlechten. Toen ik dit las, vond ik het zo leuk dat ik er meteen over wilde bloggen. Marlene Roodbol van de Vlecht academy is een echte vlechtexpert en geeft workshops aan huis. Superleuk toch om met een groep te doen of tijdens een kinderfeestje? Tijdens de workshop leer je verschillende vlechten maken, zoals de basis invlecht, de vissengraat vlecht (visgraat vlecht), de diadeem vlecht of waterval vlecht. Als je zelf een vlecht hebt gezien die je wilt namaken, kun je het ook bij Marlene aangeven. De workshop kost € 32,50 per persoon. Meer weten? Kijk dan op www.hareninvlechten.nl.

Boek over haren invlechten

Geen workshop, maar liever haren leren invlechten met een boek? Check dan dit boek van Marlene. Stap voor stap leer je de mooiste creaties maken. Het boek bevat veel foto’s en alles wordt goed uitgelegd. Aanrader!

haar invlechten,boek haar invlechten,boek invlechten
Met dit boek leer je stap voor stap vlechten maken.

Haar invlechten: superleuk als je het kunt. Blijven oefenen dus!

Zie ook: