Pietenmuts op, pak aan…? Welkom Sinterklaasje!

“Mam, waar liggen mijn pietenmuts en pietenpak? We willen ons verkleden voor Sinterklaas!” Deze dagen doen mijn kinderen niet anders. Ze spelen eindeloos Sint en Piet en bouwen pieten-parcoursen van kussens, hoepels en zelf ingepakte nep-cadeautjes. De spanning stijgt… Ook bij ons thuis, want Sinterklaas is weer in ons land!

Landelijke Sinterklaasintocht

Dit jaar vindt de landelijke Sinterklaasintocht op zaterdag 12 november. Ieder jaar kijken wij wel naar de intocht op tv, maar we kijken het nooit helemaal af, omdat we altijd zelf naar de intocht in onze woonplaats gaan. Zo leuk is dat! De kids lopen die dag al vrolijk rond in hun pieten verkleedkleding en kunnen niet wachten om Sinterklaas en zijn Pieten in het echt te zien :-).

Pietenmuts met naam erop

pietenmuts,gepersonaliseerde spullen,spullen met naam erop,cadeau met naamMijn dochtertje heeft voor komende Sinterklaas een nieuwe pietenmuts gekregen (zie foto hiernaast). Is ‘ie niet geweldig?! Het is een gepersonaliseerdeΒ pietenmuts en hij is van Bulbby. Misschien ken je dit merk wel. Bulbby verkoopt allerlei leuke gepersonaliseerde cadeaus: van kraamcadeaus met naam erop tot gepersonaliseerde rugzakken, telefoonhoesjes en spullen voor in huis. Naast al deze spullen, heeft het merk ook allerlei leuke artikelen voor Sinterklaas in de webshop staan, zoals een zak van Sinterklaas met naam erop (zie foto hieronder), een Sinterklaas raamstickerΒ en leuke pepernotenzakjes met naam erop. Maar het allerleukst vind ik toch echt de muts!Β Doordat de naam van mijn dochter op de muts staat, zien de Sint en zijn Pieten meteen wat haar voornaam is. Wat zal ze dat leuk vinden!

pietenmuts,zak van sinterklaas met naam erop,gepersonaliseerde zak van sinterklaas,sinterklaasartikelen met naam erop
Een zak van Sinterklaas met naam erop!

Nog veel meer cadeaus met naam erop

Nog een laatste tip voor Sinterklaas: Bullby verkoopt nog veel meer leuke spullen die je kunt personaliseren. Denk bijvoorbeeld aan een broodtrommel met naam erop of een gepersonaliseerde sporttas. Benieuwd? Neem dan eens een kijkje op de site!

Zie ook: