Nieuwste hype op het schoolplein: Ztringz

Na de loom elastiekjes en fidget spinners is er nu een nieuwe hype: Ztringz. Regenboogtouwtjes waarmee je allerlei figuren kunt maken. Toen ik dit zag op het schoolplein, herkende ik het meteen van vroeger (vingertouwtjes). Toen al was het verslavend. Ik weet nog dat ik een paar figuren kon maken… Snel weer eens gaan oefenen!

Touwtjes om figuren mee te maken

Met de vingertouwtjes kun je echt allerlei figuurtjes maken: de Hangmat bijvoorbeeld, de Parachute en de Jacobsladder. En wat dacht je van de Eiffeltoren? Soms best moeilijk, maar als je het eenmaal door hebt, is het superleuk om te doen.

Speel zelf of met anderen figuren maken met touwtje,figuurtjes maken met een touwtje,filmpje regenboogtouwtjes,
kindertouwtjes,
oefenfilmpje ztringz,
rainbow ropes,
regenboog touwtjes,
regenboogtouwtjes
,strings touwtjes,
strings filmpje
s,strings touwtjes
,touwtjes kinderen
,touwtjes schoolplein,vinger touwtjes kopen
,vingertouwtjes,
vingertouwen,
vingertouwtjes,
vingertouwtjes,filmpje,
xtringx
,youtube filmpje,ztringz
,ztrings regenboogtouwtjes
,ztrings touwtjes,
ztringz,
ztringz filmpje,
ztringz kopen
,ztringz touwtjes
,ztringz original rainbow rope,regenboogtouw

Mijn zoontje heeft de rage ook inmiddels ontdekt en vindt de regenboogtouwtjes erg leuk. “Gewoon, omdat je zelf trucjes kunt doen mama, maar je kunt er ook met anderen mee spelen op het schoolplein. En je kunt er veel figuurtjes mee maken en dat is gewoon leuk.”

Filmpjes met regenboogtouwtjes trucs

En dan heb je eenmaal zo’n Original Rainbow Rope gekocht, maar hoe leer je dan die figuren maken met zo’n touw? In alle eerlijkheid: in het begin is het wel een beetje ingewikkeld. Maar als je de verschillende vingertouwtjes trucs onder de knie hebt, dan is het superleuk. Om het te leren, kun je bijvoorbeeld dit boekje met touwtjes oefeningen kopen. Maar wat heel goed kan helpen, zijn filmpjes met trucs. Op Youtube vind je er verschillende. Ja, ja: lang leve Youtube!

Hierbij alvast een filmpje om mee te starten. Met deze oefening leer je de ‘Vlinder’ te maken. Succes en veel plezier!!!

Zie ook: