toy story film,woody en bo peep,toy story 4,forky

Nieuwe Toy Story film: ga ‘m zien!!!

“You’ve got a friend in me…” Bij dit liedje moet ik meteen aan de film Toy Story denken. Zo leuk, want wie houdt er nu niet van de figuurtjes Woody, Jessie en Buzz Lightyear…?! Gaat je hart ook sneller kloppen van deze vrolijke speelgoedhelden, dan hebben we goed nieuws voor je. De nieuwe Toy Story film is uit!

Landelijke premiΓ¨re nieuwe Toy Story film…

Op zaterdag 22 juni 2019 vond de landelijke premiΓ¨re van Toy Story 4 in Kinepolis Utrecht plaats en wij (mijn zoontje en ik) waren erbij. Wat was het een superleuk evenement, helemaal in Toy Story sfeer, met leuke activiteiten en lekkere hapjes en drankjes. Natuurlijk hebben we ook de film gezien en wat is ‘ie weer leuk!!!

Over de film…

In deze film gaat Bonnie (het kind van Woody) op vakantie met haar ouders. Woody en het andere speelgoed gaan ook mee. Zo ook het door Bonnie op school gemaakte knutsel projectje ‘Forky’. Als Forky onderweg zoek raakt, gaat Woody natuurlijk op zoek om hem te vinden. Waarom is Forky weg, waar is hij naartoe en lukt het Woody om Forky bij Bonnie terug te brengen…? Lees ook onze blog met de DIY Forky.

Ben je benieuwd hoe de nieuwe Toy Story film afloopt? Ga ‘m dan zeker bekijken. Veel plezier alvast!

Zie ook: