forky,forky knutselen,forky diy,toy story 4,nieuwe toy story film

DIY Forky: het figuurtje uit Toy Story 4

Heb je Toy Story 4 al gezien? Wat een leuke film, hier moet je echt naartoe! In de film is er een nieuwe rol weggelegd voor ‘Forky’: een knutselproject van het meisje Bonnie. Als Forky kwijtraakt onderweg naar een vakantiebestemming, gaat Woody naar hem op zoek…

Toy Story 4: vanaf 26 juni in de bioscoop

Vanaf 26 juni is de nieuwe Toy Story film te zien in de bioscopen. Mijn zoontje en ik hadden het geluk dat we bij de landelijke premiΓ¨re mochten zijn op 22 juni. Zo leuk om mee te maken en om helemaal ‘ondergedompeld’ te worden in de Toy Story sfeer. Wil je dit nu ook? Bestel dan gauw je kaartjes voor het speciaal door Kinepolis georganiseerde Kids Weekend op zaterdag 29 juni en zondag 30 juni 2019. Lees meer

DIY Forky

Het figuurtje Forky heeft onze harten in ieder geval gestolen. Vind jij hem ook zo grappig? Maak er dan gewoon zelf eentje! Niet moeilijk om te doen en de meeste materialen die je ervoor nodig hebt, heb je vast al wel in huis. Dit heb je nodig:

Forky: hoe maak je hem?

  1. Pak de witte, plastic lepel en knip er met een schaar drie driehoekjes in. De lepel heeft nu meer weg van een vork.
  2. Plak een groot en een klein wiebel oogje op de bolle kant van de lepel. Dit is het begin van het gezichtje van Forky.
  3. Maak van de blauwe klei het mondje en van de rode klei de frons voor op het voorhoofd van Forky.
  4. Doe nu het rode chenille draad om het steeltje en vorm van de uiteinden de handjes.
  5. Maak van boetseerklei een soort driehoekje en steek het steeltje hierin.
  6. Plaats horizontaal de twee uiteinden van een ijsstokje in de klei. Dit zijn Forky’s voetjes. In de film staat er op het rechtervoetje nog een regenboogje afgebeeld. Onderop staat de naam ‘BONNIE’ met groene stift.
forky,forky knutselen,forky diy,toy story 4,nieuwe toy story film

VoilΓ : je figuurtje is nu klaar. Veel plezier ermee!!!

Zie ook: