Boomerang highlights februari 2022

In de maand februari zijn er weer heel een hoop toffe avonturen te zien op Boomerang. Vanaf 7 februari worden er weer gloednieuwe afleveringen van Tom & Jerry uitgezonden en kun je genieten van de specials Boomerang Speeltuin en Tom & Jerry’s Verjaardagsfeestje.

TOM EN JERRY IN NEW YORK – vanaf 7 februari iedere dag (m.u.v. za/zo) om 16:00 uur

boomerang highlights februari 2022,tom & jerrry

Deze beroemde Kat en Muis rennen los rond in Manhattan, net zoals in de nieuwe Tom en Jerry speelfilm die vorig jaar uitkwam. Tom en Jerry wonen in de prestigieuze ‘Royal Gate’, maar hun chaos stopt niet in de lobby van het hotel. Hun kat-en-muis-dans gaat verder door Central Park, gigantische musea, warenhuizen en meer… Ze zetten de Big Apple op zijn kop samen met Spike, Horatio, Claudia, Butch, Frankie de rat, little Quacker en Meathead. De nieuwe afleveringen van Tom en Jerry in New York zie je vanaf 7 februari elke schooldag om 16:00 uur, alleen bij Boomerang!


TOM & JERRY’S VERJAARDAGSFEESTJE – elke dag om 16:00 uur

boomerang highlights februari 2022,tom & jerrry

Het is de verjaardag van Tom & Jerry in februari en dat vieren we met dagelijks 2 uur Tom & Jerry. We zenden de ‘Tom en Jerry Show’ uit, ‘Tom en Jerry in New York’ en in het weekend zijn er films. We vieren hun verjaardag iedere dag om 16:00 uur.


DE BOOMERANG SPEELTUIN – elke dag om 08:00 en 14:00 uur

de boomerang speeltuin

Speel mee met je vriendjes in de Boomerang Speeltuin! Elke dag zie je de leukste afleveringen voorbijkomen van onze kleinste helden. Kijk naar je favoriete afleveringen van Alice & Lewis, Flap de Hond, Grizzy en de Lemmings, en nog veel meer. Je bent elke dag om 08:00 en 14:00 uur welkom in de Boomerang Speeltuin!


Winactie!

boomerang winactie,prijzenpakket boomerang looney tunes scooby doo

Om deze maand vol leuks op Boomerang te vieren mag Jongens en meiden een superleuk Boomerang prijzenpakket weggeven! In dit pakket zit een Looney Tunes etuiset, Looney Tunes colouring set, Scooby-Doo tas en een Boomerang notebook. 

Wil je kans maken op dit toffe Boomerang pakket? Stuur dan een e-mailtje naar info@jongensenmeiden.nl en vermeld dat het om de Boomerang winactie gaat. Vergeet niet om je naam en adres te vermelden, meedoen kan t/m zondag 13 februari 2022. Succes!

Over Boomerang

Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods. Boomerang is beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Boomerang is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf. In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op http://www.boomerangtv.nl.