Site pictogram Jongens en meiden

Tips hotel Nederland met 5 persoons familiekamers

hotel nederland 5 persoons familiekamers,hoteltips 5 persoons kamers,vijfpersoons familiekamers hotel tips

Stel: je wilt er lekker op uit met je partner en drie kinderen. Dan kan het best lastig zijn om een leuk hotel in Nederland te vinden met 5 persoons familiekamers. In dat geval: lees vooral even verder. Want in hieronder vind je diverse tips voor leuke hotels in Nederland waar je met het hele gezin op een kamer terecht kunt!

Nederlandse hotels met vijfpersoons kamers

Als je thuis met zijn vijven bent, dan weet je wel dat het soms best lastig is om een hotel met 5 persoons familiekamer te vinden. Raar eigenlijk, want er zijn best wel veel gezinnen met drie kinderen. Wij gingen dus op zoek en kwamen erachter dat er toch nog wel heel wat leuke hotels in Nederland zijn die familiekamers hebben voor gezinnen die bestaan uit vijf personen. Hieronder zetten we er een aantal voor je op een rij. We zijn benieuwd: welk hotel in Nederland met 5 persoons familiekamers vind jij het leukst…?


Tip 1 Hotel Nederland met 5 persoons familiekamers: HUP Hotel (Mierlo)

Wij zijn er zelf nog niet geweest, maar dit hotel staat zeker nog op ons lijstje: het HUP Hotel in Mierlo. Dit hotel heeft alles wat je je maar wensen kan. Een zwembad, een bioscoop, een bowlingbaan, trampolines, een digitale voetbalmuur en zelfs een Monkey Town…! Je kinderen zullen zich hier zeker niet vervelen. En jij en je partner kunnen ondertussen heerlijk tot rust komen. De kamers zijn allemaal in sport thema. Speciaal voor gezinnen tot 5 personen is er de Club Family Room en ben je met zijn zessen, dan is er de Club XXL Room. Kortom: hier moet je beslist een keer naartoe met de kids! Meer info


Tip 2 hotel Nederland met 5 persoons familiekamers: MEININGER Hotel Amsterdam City West

Een citytrip Amsterdam is natuurlijk superleuk om te doen. Maar het valt vaak niet mee om een hotel te vinden in de hoofdstad dat kamers heeft voor 5 personen. Het MEININGER Hotel Amsterdam City West is hier een uitzondering op. Dit moderne hotel heeft vijfpersoonskamers die je af kunt huren voor je gezin, inclusief een eigen badkamer. Een supertof hotel dat vlakbij allerlei openbaar vervoersmogelijkheden ligt, dus je zit zo in hartje Amsterdam! Meer informatie

In het blog Familiekamer 5 personen Amsterdam vind je trouwens nog meer tips voor leuke familiehotels in Amsterdam.


Tip 3 hotel Nederland met 5 persoons familiekamers: Stayokay Hostel Utrecht Centrum

Midden in hartje Utrecht – vlakbij de Jaarbeurs en het Spoorwegmuseum – ligt het Stayokay Utrecht Centrum. In dit hostel kun je ook een eigen kamer – inclusief een eigen badkamer – boeken voor jou en je gezin. Deze familiekamers zijn geschikt voor gezinnen met 5 personen, maar kunnen ook gebruikt worden door groepen bestaande uit 6 personen. Allemaal heel hip en modern en je slaapt in stapelbedden. Lees meer


Tip 4: EasyHotel The Hague Scheveningen Beach

Op een steenworp afstand van het strand en de Pier en vlakbij het Circustheater, ligt Easyhotel The Hague Scheveningen Beach. Een heerlijk hotel als je een nachtje of een weekend met je gezin lekker aan het strand wilt verblijven! Het hotel – dat goed wordt gewaardeerd door gezinnen met kinderen – beschikt over 5 persoons familiekamers die zijn voorzien van een eigen badkamer. Meer info over dit hotel lees je hier.

In het blog met Hotels met familiekamers in Scheveningen vind je trouwens nog meer tips voor fijne hotels voor gezinnen!


Hotel Nederland met 5 en 6 persoons familiekamers: Stayokay Hostel Rotterdam

Overnachten in een kubuswoning: hoe tof is dat…? In het Stayokay Hostel in Rotterdam kan het! De accommodatie kijkt uit op de Markthal en heeft o.a. over familiekamers voor 5 personen (en ook voor 6 personen) beschikbaar. Deze kamers zijn voorzien van een eigen badkamer en toilet, alles wat je nodig hebt dus. De Oude Haven, het Mariniersmuseum, de Koopgoot en andere bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Helemaal top als je het ons vraagt! Meer info


Tip 6 hotels met familiekamers voor vijf personen: Hotel Waddengenot (Pieterburen)

Weer heel iets anders is deze hoteltip. Als je van natuur en wandelen houdt, dan zit je bij Hotel Waddengenot in het plaatsje Pieterburen helemaal prima. De accommodatie ligt vlakbij de Zeehondenopvang van Lenie ‘t Hart: leuk om eens te bezoeken. Ook kun je als je hier bent, bijvoorbeeld gaan wadlopen of het Pieterpad gaan wandelen. En wil je lekker zwemmen of genieten van de wellness? Dan kun je dit heerlijk doen in het hotel. Hier lees je er meer over.


Tip 7 hotel met 5 en 6 persoons familiekamer: Van der Valk Hotel Leeuwarden

Het ligt misschien niet zo voor de hand, maar Leeuwarden is ook een superleuke stad om eens naartoe te gaan met je gezin. Naast dat je hier heerlijk kunt shoppen, zijn vooral de Aquazoo en het Natuurmuseum Fryslân voor gezinnen de moeite waard om te bezoeken. Leuk? Het Van der Valk Hotel Leeuwarden ligt op 5 km afstand van het centrum van Leeuwarden en beschikt over grote familiekamers die geschikt zijn voor zowel 5 als 6 personen. Meer over dit hotel lees je hier.


Tip 8 lekker luxe: Relais & Chateaux Hotel Landgoed Het Roode Koper

Houd je van luxe en lekker eten wil je eens een keer lekker luxe weg met je gezin? Dan is Relais & Chateaux Hotel Landgoed Het Roode Koper in Ermelo op de Veluwe zeker een aanrader. De accommodatie beschikt over mooie familiesuites waar je met 5 personen uitstekend terecht kunt. In het prachtige landhuis kom je helemaal tot rust en ook culinair gezien kun je hier je hart ophalen. Een balletje slaan, kan op de tennisbaan. En zwemmen kan in het verwarmde buitenzwembad.

Een balletje slaan kan op de tennisbaan van het hotel en pok kun je heerlijk zwemmen in het verwarmde buitenzwembad of golfen in de buurt. Meer informatie vind je hier.


Hotel de Leijhof in Oisterwijk

Hotel de Leijhof in Oisterwijk is een hip 4-sterren boutique hotel dat ook familiekamers heeft. Deze Family Rooms beschikken over twee slaapkamers, een slaapbank en twee aparte badkamers. Indien gewenst zelfs nog te scheiden middels een tussendeur. Perfect voor totaal 5 personen! Oh ja, en je kunt hier heerlijk eten. Onder meer in de overdekte botanische tuin (zie afbeelding). Meer informatie vind je hier.


Familiehotel in Zeeland met 5 persoons kamers: Hotel De Zeeuwse Kust 

Uitwaaien aan zee en daarna lekker tot rust komen met je gezin kan bij Hotel de Zeeuwse Kust in Renesse. Dit hotel ligt namelijk op slechts 250 meter van het strand. In de zomer ben je zo op het strand om van de zee en zon te genieten. En wil je lekker zwemmen, dan kan dit bij het hotel! Hotel De Zeeuwse Kust is een ideaal hotel voor families en gezinnen en heeft diverse kamers voor gezinnen die bestaan uit vijf en zes personen beschikbaar. Honden zijn hier trouwens ook toegestaan. Lees meer


Familiekamers Efteling Hotel

Waar je kinderen echt heel blij mee maakt, is een bezoek aan de Efteling. Slim is het dan wel om dit te combineren met een of meerdere overnachtingen. Je kunt dan echt alles uit je bezoek halen en bijvoorbeeld ook eerder het park in dan andere bezoekers. Het Efteling Hotel heeft dus ook diverse 5 persoons familiekamers beschikbaar. Zo is er – naast een 5 persoons comfortkamer – ook een Sprookjesboom suite voor 5 personen en een Hans en Grietje 5 Suite voor 5 personen. Helemaal in sprookjesthema! Meer informatie vind je hier.


Voor sportieve gezinnen: Alpine Hotel SnowWorld

Het Alpine Hotel SnowWorld ligt wel in Zuid Limburg, maar het is hier net alsof je in Oostenrijk zit! Je kunt hier o.a. skiën en ski-lessen volgen, rodelen en fonduen. Wat zo fijn is, is dat ze hier ook 5 persoons familiekamers hebben. En wil je een dagje naar het gezellige Maastricht? Dan is het maar 15 kilometer rijden naar deze stad. Kortom: superleuk voor een nachtje of weekendje weg met het gezin! Meer info vind je hier.


Welk hotel in Nederland met 5 persoons familiekamers vind jij het leukst…?

Zie ook:

Mobiele versie afsluiten