plopsaland de panne,schaatsbaan plopsaland

Plopsaland De Panne in kerstsfeer…

Ben je nog op zoek naar een leuk uitje in de kerstvakantie? Breng dan – net als wij – een bezoek aan Plopsaland De Panne. Het park is dan helemaal in kerstsfeer. Zo leuk, je kunt er schaatsen op een echte ijsbaan – en daarna lekker warme chocolademelk drinken – plezier maken in een van de (verlichte) attracties Γ©n genieten van een sprankelende kerstparade (en vuurwerkshow). Kortom: in Plopsaland kun je je helemaal onder laten dompelen in een winterse kerstfeer. Gaan er bij jou nu ook allemaal kerstbelletjes rinkelen? Lees dan even verder!

plopsaland de panne,ijsbaan
Op het dorpsplein van Plopsa De Panne ligt
een echte ijsbaan…
WinterMagic 728x90

Van Kabouter Plop tot K3

In de zomer van 2015 – mijn zoontje was toen drie en mijn dochtertje nog een baby – zijn wij voor het eerst in het Belgische attractiepark Plopsaland De Panne geweest. We waren meteen enthousiast. Het park is erg mooi aangelegd en er is (voor klein en groot) van alles te doen en te beleven. Beslist een aanrader voor gezinnen met kinderen die fan zijn van bijvoorbeeld Kabouter Plop, Piet Piraat, Prinsessia of K3. En ook een must-go voor iedereen die van achtbanen houdt. Want: ik kan je vertellen, in Plopsa De Panne vind je heel veel coole achtbanen!

plopsaland de panne,heidi the ride,achtbanen
Heidi the Ride is een van de achtbanen in Plopsaland De Panne…

Winter Magic in Plopsland De Panne

plopsaland de panne,kerstsfeer in plopsaland
Plopsaland de Panne in kerstsfeer…

In het weekend van 21 december waren we zelf in Plopsa De Panne en wat hebben we het leuk gehad! Heel het park was in kerstsfeer, zo gezellig! En we hebben geschaatst en zijn ook in super veel attracties geweest. Het was de dag dat wij er waren niet heel druk en dus hoefden we nergens lang te wachten. Weet je wel hoe vaak we in K3 Rollerskate achtbaan zijn geweest? Wel tien keer!

plopsaland de panne,k3 rollerskate achtbaan
De K3 Rollerskate achtbaan…

‘s Middags hebben we ook nog twee leuke shows gezien, namelijk een van Bumba Γ©n een van Paw Patrol (de hele kerstvakantie in Plopsa De Panne te zien). We sloten de dag af met het spectaculaire Light Festival en de magische lichtjesparade. Zo mooi!

plopsaland de panne,koets met paarden light festival
Prachtige verlichte koets met paarden in Plopsaland de Panne…
De kerstman tijdens de lichtjesparade…

Hotel bij Plopsaland De Panne

Omdat het toch drie uur rijden is naar De Panne, hadden we het onszelf gemakkelijk gemaakt en een hotel in de buurt van Plopsaland De Panne geboekt. Zo hadden we in totaal twee dagen daar en zijn we ook nog naar het geweldige PlopsAqua geweest: een superleuk waterparadijs dat naast Plopsaland De Panne ligt. Tja, als je er dan toch bent…!

Wist je trouwens dat Plopsa ook bezig is met de bouw van een eigen hotel? Hier lees je er meer over!

Ook naar Plopsaland De Panne? Koop dan hier je kaartjes met korting!

WinterMagic 336x280