gravitrax starter set

Gravitrax: baanbrekend speelgoed

Ken je GraviTrax al? Deze moderne knikkerbaan van het merk Ravensburger is super populair! En dat is niet zo gek, want het is geweldig mooi speelgoed. Echt een tip voor een cadeau voor jongens vanaf een jaar of 7. Niet voor niets was de startersset in 2018 genomineerd voor Speelgoed van het Jaar – categorie 8 en 9 jaar.

GraviTrax: bouw je eigen kogelwereld

Voor zijn zevende verjaardag kreeg ons zoontje van zijn oom een GraviTrax Starter Set en een uitbreidingsset. Een mooi cadeau en ook echt weer eens iets dat anders is dan anders. Met dit unieke kogelbaansysteem kun je zelf je eigen kogelbaanwereld bouwen. Dit doe je met diverse  bouwelementen. Mijn zoontje vindt het zo leuk, dat hij inmiddels van zijn cadeaubonnen ook al andere uitbreidingen heeft gekocht. Uren is hij zoet met het bouwen van zijn eigen knikkerbaan.

gravitrax,gravitrax starter set
Helemaal blij met zijn zelf gekochte GraviTrax uitbreidingssets…

Je baan nog groter maken met speciale uitbreidingen

gravitrax,basis uitbreiding gravitrax,looping uitbreiding gravitrax,hammer uitbreiding,hamerslag uitbreidingsset gravitrax,gravitrax katapult uibreiding,catapult uitbreiding gravitrax

Naast de startersset, zijn er ook diverse uitbreidingssets verkrijgbaar. Denk aan een looping uitbreiding, een kanon uitbreiding en een hamerslag uitbreiding. Ook is er een uitbreidingsset met extra blokjes en bruggetjes, zodat je je kogelbaan nog groter kunt maken. Meer informatie over de uitbreidingssets vind je hier.

gravitrax,zelf een kogelbaan bouwen

Gratis app

In de app store kun je een speciale GraviTrax app downloaden, waarmee je je baan interactief kunt beleven en de kogel kunt volgen vanuit verschillende camerastandpunten. En met een speciale VR-functie kun je de baan beleven zoals de kogel hem beleeft. Hiervoor heb je alleen wel een VR hoofdset nodig.

Bekijk hier de demo:

Voorlopig spelen wij hier nog even door met onze GraviTrax kogelbaan. Wat vind jij van dit speelgoed?

Zie ook: