Boomerang highlights juni 2022

In de maand juni zijn er weer heel een hoop toffe avonturen te zien op Boomerang. Vanaf 13 juni zijn er elke dag om 12:30 uur weer gloednieuwe afleveringen van Looney Tunes Cartoons en vanaf 20 kun je ook weer naar nieuwe afleveringen van Thomas de Stoomlocomotief kijken. Voor de fans van Scooby-Doo! en Tom en Jerry is er ook goed nieuws. Vanaf 27 juni kun je namelijk weer heerlijk kijken naar nieuwe avonturen je favoriete cartoon karakters. Hieronder lees je meer over de Boomerang highlights in juni 2022.

LOONEY TUNES CARTOONS – vanaf 13 juni elke dag om 12:30 uur

De hilarische, heldhaftige en ondeugende Looney Tunes staan voor je klaar met de beste avonturen in de serie Looney Tunes Cartoons. Zie al je favorieten terug op tv, zoals Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester, Porky Pig, Yosemite Sam en de hele Looney Tunes familie. Vriend of vijand, de ondeugende Looney Tunes bezorgen je veel kijkplezier met hun bekende humor en charme.
 
Kijk vanaf 13 juni elke dag om 12:30 uur naar de gloednieuwe afleveringen van Looney Tunes Cartoons bij Boomerang!


Thomas de Stoomlocomotief – vanaf 20 juni, elk weekend om 15:00 uur

Klim aan boord en ontdek de vernieuwde tv-serie Thomas de Stoomlocomotief, vol met nieuwe verhalen en karakters. Thomas ontdekt nieuwe landen, culturen en verschillende spoorwegen wanneer hij op avontuur rond de wereld gaat samen met de gloednieuwe stoomlocomotieven Rebecca en Nia!
 
De gloednieuwe afleveringen van Thomas de Stoomlocomotief zie je vanaf 20 juni elke dag om 15:00 uur bij Boomerang.


Zomerplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry – vanaf 27 juni elk weekend om 08:30 uur

Geniet samen met Scooby-Doo en Tom & Jerry van de zomer! Iedere dag zijn er afleveringen van Be Cool, Scooby-Doo!, de Tom en Jerry Show, Tom en Jerry in New York, en verschillende films te zien.
 
In Scooby-Doo komen spannende mysteries langs die moeten worden opgelost. Verschillende bekendheden maken hun opwachting, zoals Sia, Sherlock Holmes, Batman en Wonder Woman! Stap samen met deze beroemdheden aan boord van de Mysterie Machine en maak je klaar voor avontuur.
 
Lach je stuk met het letterlijke kat-en-muisspel van Tom en Jerry. Tom is een kat die eeuwig en altijd op de muis Jerry jaagt… Maar hoe sluw en slinks hij het ook maakt, er komt niets tussen Jerry en een smakelijke lunch. En onderweg passeren er heel wat bondgenoten de revue, zoals de bozige bulldog Spike en zijn puppy Tyke, en Jerry’s neefje Tuffy en zijn kameraad, het schattige eendje Kleine Quacker.
 
Zomerplezier met Scooby-Doo en Tom & Jerry zie je vanaf 27 juni elke dag vanaf 08:30 uur bij Boomerang.


Winactie!

Om deze maand vol leuks op Boomerang te vieren mag Jongens en meiden een superleuk Boomerang prijzenpakket weggeven! In dit pakket zit een Tom & Jerry tas, een Looney Tunes etuiset, een Boomerang hardcover notebook en een Tom & Jerry sleutelhanger.

Wil je kans maken op dit toffe Boomerang pakket? Stuur dan een e-mailtje naar info@jongensenmeiden.nl en vermeld dat het om de Boomerang winactie van juni 2022 gaat. Vergeet niet om je naam en adres te vermelden, meedoen kan t/m vrijdag 8 juli 2022. Succes!

Over Boomerang

Boomerang is het moment in de dag voor humor en plezier. Boomerang brengt de meest geliefde tekenfilms op televisie voor de hele familie, met tijdloze favorieten en hedendaags geanimeerd entertainment en richt zich op jongens en meisjes van 4 tot en met 9 jaar oud en hun familie. De zender biedt een spannende mix aan van grappige en onbezorgde cartoons voor het hele gezin, met gekende personages zoals Scooby-Doo, Mr Bean, Tom & Jerry, Wacky Races en de Looney Tunes, en nog meer animatievrienden en -tegenstanders uit gloednieuwe producties zoals Dorothy en de Tovenaar van Oz, Grizzy & the Lemmings, The Happos Family en Oddbods. Boomerang is beschikbaar via 12 feeds in 15 talen. Boomerang is een merk van Turner, een WarnerMedia bedrijf. In Nederland is de zender ondermeer te ontvangen via Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Caiway en Delta. Kijk voor de Nederlandstalige website op http://www.boomerangtv.nl.