ah voetbalplaatjes,voetbalplaatjes album ah

AH voetbalplaatjes: spaar ze allemaal!

De AH voetbalplaatjes actie: mijn zoontje is er weg van. Sparen jullie ze voetbalplaatjes van Albert Heijn? De spaaractie is op 2 januari 2018 gestart en duurt tot 24 februari 2018.
18 Eredivisieclubs

Op de AH voetbalplaatjes staan spelers, coaches, teamfoto’s en clublogo’s van alle 18 Eredivisieclubs afgebeeld. En wat ook superleuk is, is dat je ook voetbalplaatjes kunt sparen van de Oranje Leeuwinnen, ofwel: plaatjes van het Nederlands dameselftal.
ah voetbalplaatjes,oranje leeuwinnen
Spaar ook AH voetbalplaatjes van de Oranje Leeuwinnen!

AH voetbalplaatjes: ook van Oranje en de Oranje Leeuwinnen!

“Mam: je gaat wel bij de Albert Heijn boodschappen doen, toch?!” Oh wee, als ik dat niet doe. Dan krijg ik het te horen thuis ;-). Haha, gelukkig sparen familieleden met ons mee, want het zijn heel wat plaatjes om bij elkaar te sparen: 252 om precies te zijn. Bij elke 10 euro krijg je een pakje van 4 voetbalplaatjes. Ook zijn er regelmatig actieproducten waarbij je extra plaatjes krijgt.

Plakken en ruilen

Natuurlijk hebben we in de eerste week meteen het voetbalplaatjes verzamelalbum in huis gehaald. Die kregen we gratis bij een bepaald product. Het album ziet er echt mooi uit en bevat allerlei leuke weetjes over spelers en clubs. Mijn kinderen zitten er ondertussen lekker in te plakken en ze kunnen niet wachten tot ze veel dubbele plaatjes hebben om met hun vriendjes te ruilen. Dat vinden ze heel leuk om te doen!

ah voetbalplaatjes,voetbalplaatjes album ah
Het verzamelalbum voor de AH voetbalplaatjes…

Sparen jullie ook AH voetbalplaatjes? En welke club is bij jullie favoriet? Laat het ons weten in de comments!

Zie ook: