lekker toetje,everyday icecake

Toetjes tip! Everyday IceCake

Een lekker toetje na het eten: wie is daar nu niet dol op?! Bij ons thuis staan er altijd wel toetjes in de koelkast, al is het maar een pak yoghurt of vla, maar zo af en toe laten we ons ook graag eens verrassen door iets nieuws…

“Mam, mogen we een lekker toetje…?”

Al jaren passen opa en oma één dag in de week op en daar zijn we echt heel blij mee. De kinderen vinden het hartstikke gezellig als ze er zijn. En logisch ook, want opa en oma doen altijd leuke dingen met de kids. Zo spelen ze spelletjes, gaan ze iedere week naar de winkel voor een visje en halen en brengen ze de oudste van en naar school. Aan het einde van de dag zorgt oma er ook altijd voor dat het eten klaar staat. Super de luxe, ik weet het ;-). Na het eten, komt er ook altijd standaard een toetje op tafel. “Mam, mogen we een lekker toetje?”, klinkt het dan. Laatst probeerden we een keer een nieuw toetje dat mijn dochtertje en ik hadden gespot in de supermarkt: Everyday IceCake. Een combinatie van ijs, cake en saus. Mmmmm… echt lekker was het! En weer eens iets anders dan die saaie vla hihi.

Everyday IceCake: zonde om op te eten

De Everyday IceCakes zijn er in meerdere soorten smaken, namelijk: tompouce, chocolade, aardbei, kersen en noten-karamel. Lekkere, moderne smaken waarbij ik vooral benieuwd raakte naar de laatste twee. En dat bleek een goede keuze, want de toetjes waren een schot in de roos. Nog voordat we ze ook maar hadden geproefd, waren de kids al enthousiast. Zij vonden het namelijk alleen al leuk om de toetjes uit de verpakking tevoorschijn te halen. Hoe je dit doet? Je zet het toetje omgekeerd op een bord en drukt dan op het midden van de verpakking. De icecakes raken dan vanzelf los. Leuk detail: als je de icecake op een bepaalde manier in vieren snijdt, krijg je vier prachtige hartjes te zien. Superleuk! Zonde om op te eten eigenlijk…

lekker toetje,everyday icecake  lekker toetje,everyday icecake  lekker toetje,everyday icecake,stukje met hartje erop

Unieke winactie!

Omdat dit toetje nieuw is, heeft de maker ervan een speciale winactie bedacht. Als je namelijk een gouden dukaat in een van de icecakes vindt, kun je supermooie prijzen winnen. Meedoen dus! Benieuwd naar informatie over deze winactie? Klik dan hier.

Conclusie: een lekker toetje en binnenkort gaan we ook de andere icecakes eens uitproberen. Heb jij het toetje al geproefd?