houten kralen ketting knutselen,kinderketting maken,houten kralen ketting knutselen,zelf ketting maken

Kralenketting maken

Toen mijn dochtertje twee werd, maakte ik een kralenketting met houten kralen voor haar. Leuk om te doen en absoluut niet moeilijk. Omdat zij Nijntje toen erg leuk vond, besloot ik er een Nijntje-figuurtje aan te hangen. Ook maakte ik met wat wol en een handigΒ pom pom makertje, dat ik vorig jaar aanschafte, een paar vrolijke pom poms om aan de ketting te hangen. Ook het getal ‘2’ mocht natuurlijk niet ontbreken!

zelf ketting maken,zelf ketting knutselen,houten kralen ketting knutselen,nijntje ketting maken
De zelfgemaakte kralenketting voor Evy’s tweede verjaardag.

Het werd een unieke ketting en Evy was er superblij mee! Onze ‘Jarige Jet’ heeft de hele dag trots rondgelopen met haar mooie ketting.

Zelf een kralenketting maken: wat heb je nodig?

Zelf een kralenketting maken, is niet moeilijk en je hebt er ook niet veel voor nodig. Wat je wel nodig hebt, is:

Tip: er zijn specialeΒ letterdobbelsteentjesΒ verkrijgbaar, waarmee je de naam van je kind kunt maken. Ook leuk om aan de ketting te hangen!

Een zelfgemaakte kralenketting met een uniek figuurtje

Of het nu om Nijntje, My Little Pony of een Lego Ninjago figuurtje gaat: kies gewoon zelf het figuurtje uit dat bij je kind past en maak er een mooie ketting van. Je hebt een uniek cadeau voor hem of haar gemaakt en zult gegarandeerd leuke reacties krijgen!

zelf ketting maken,houten kralen ketting maken,kinder ketting maken
Een zelfgemaakte ketting met een vintage beertje eraan.
kinder ketting maken,zelf ketting maken,zelf kralen ketting maken,zelf een kralenketting knutselen,houten kralen ketting maken
Ketting met sterren en paard.

Zie ook: