nintendo switch spelletjes,nieuwste nintendo switch spelletjes,leuke spelletjes voor de nintendo switch,zelda,animal crossing,super mario party,fifa,yoshi's crafted world,super mario kart,super mario maker 2,minecraft,super mario party,mario en sonic olympic games

Tien toffe Nintendo Switch spelletjes

Er zijn zoveel leuke Nintendo Switch spelletjes te koop, dat het gewoon moeilijk is om een keuze te maken. Zie je door de bomen het bos niet meer, lees dan even verder. In dit blog zetten we namelijk de tien tofste Nintendo Switch spelletjes van dit moment voor je op een rij.

Sparen voor een Nintendo Switch

Mijn zoontje wilde heel graag een Nintendo Switch. En ik geef hem geen ongelijk, want het is gewoon een supercool apparaat. Naast dat je er alleen op kunt spelen, kun je de Switch ook op de televisie aansluiten en hierdoor kun je met het hele gezin spelletjes spelen. Een groot pluspunt vind ik dat (lees hier ook mijn blog over het vergelijken van de Nintendo DS, de Nintendo Switch en de Switch Lite). Nadat hij dus hard voor een Switch had gespaard en voor zijn verjaardag nog flink wat centjes had gekregen, kocht hij dus laatst van zijn eigen geld een Switch (de vernieuwde versie met betere accu). “Ik ben zo blij mam!”, riep hij nadat hij het apparaat had gekocht… ;-).

nintendo switch spelletjes,nintendo switch aansluiten op tv
Voor het eerst spelletjes spelen op de Nintendo Switch…

Leuk spelletje voor de Nintendo Switch tip 1: Animal Crossing

animal crossing,nintendo switch,leuke nintendo switch spelletjes,leuke spelletjes voor de nintendo switch,nintendo switch spelletje voor kleine kinderen

Net uit en nu al super populair! Animal Crossing was er al voor de Nintendo DS, maar is er nu dus ook voor de Switch. Bij het spel reis je af naar een onbewoond eiland waar je het huis van je dromen kunt bouwen. Ziet er echt superleuk uit! De minimum leeftijd voor dit spel is 3 jaar. Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch koop je voordelig hier.

Lees hier ook het blog Review Animal Crossing: New Horizons voor de Nintendo Switch.

Tip 2 leuke games voor de Nintendo Switch: Yoshi’s Crafted World

yoshi's crafted world,yoshi spel nintendo switch

Een superleuk spelletje dat gespeeld kan worden vanaf de leeftijd van 3 jaar. Onze dochter van bijna 5 vindt ‘m erg leuk. Super kleurrijk en vrolijk: Nintendo ten top! Hier te koop.

Tip 3: Mario en Sonic op de Olympische Spelen

nintendo switch spelletjes,mario en sonic op de olympische spelen
Supertof: Mario en Sonic samen in een Nintendo Switch spelletje…!

Dit Nintendo Switch spelletje bestaat uit allemaal mini-games op het gebied van sporten. Denk aan paardrijden, schermen, voetbal en zwemmen… Met in de hoofdrol de ‘superhelden’ Mario en Sonic. Wij hebben ‘m zelf ook in huis en het is echt een leuk spel om met het gezin te spelen. Onder meer hier te koop.

Tip 4 leuke spelletjes voor de Nintendo Switch: Super Mario Party

nintendo switch spelletjes,super mario party nintendo switch

Nog zo’n tof spel van Nintendo: Super Mario Party. Ook ontzettend leuk om met het hele gezin te spelen! Lees hier ook onze review over Super Mario Party voor de Nintendo Switch. Wij kochten twee extra joy cons voor de Nintendo Switch en zitten nu regelmatig op zondagmiddag een uur met zijn allen dit spel te spelen. Heel veel lol hebben we dan! Vooral als een van de kinderen de kans krijgt om een ster af te pakken van mij of mijn, dan is het dolle pret ;-). De minigames in het spel zijn superleuk om te doen. Kortom: een aanrader! Je koopt dit leuke Nintendo Switch spelletje hier.

Tip 5 leuke games voor de Nintendo Switch: Zelda Links Awakening

nintendo switch spelletjes,zelda links awakenings

In deze moderne versie van het spel reis je af naar een mysterieus eiland om Link te helpen tijdens een gevaarlijk avontuur. Onze zoon van 8 vindt het spel erg leuk om te doen. Hier te koop.

Tip 6 leuke spelletjes voor de Nintendo Switch: Minecraft

nintendo switch spelletjes,minecraft

Minecraft is een super creatief spel waarmee je onder meer huizen en andere gebouwen kunt bouwen. Er zijn allerlei werelden met allerlei verschillende dieren en personages. Het spel heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding en is leuk voor diverse leeftijden. Meer informatie vind je hier.

Tip 7 toffe games voor de Switch: Super Mario Maker 2

super mario maker 2

Mijn zoontje speelt dit spel erg graag. Super Mario Maker 2 is erg leuk en creatief. Je kunt zelf levels bouwen. Een game voor jong en oud! Meer informatie vind je hier.

Tip 8 leuke spelletjes voor de Nintendo Switch: Super Mario Odyssey

super mario odyssey

In het rijtje toffe Nintendo Switch games mag dit spel absoluut niet ontbreken. Mooie graphics, goed geluid en er valt veel te doen en te ontdekken. Tijdens het spel ga je op zoek naar maantjes en word je keer op keer uitgedaagd. Meer informatie vind je hier.

Tip 9: Mario Kart 8 Deluxe

nintendo switch spelletjes,super mario kart 8 deluxe

Mario Kart is jeugdsentiment voor mij. Maar wat zag het spel er in de tijd van de SUPER NES anders uit dan nu. Het blijft een super cool spel, vooral ook om met het hele gezin te spelen. Aanrader dus! Meer informatie vind je hier.

Tip 10 toffe spelletjes voor de Switch: FIFA 20 Legacy Edition

nintendo switch spelletjes,fifa 20 nintendo switch

Yep, nu eindelijk verkrijgbaar! De eerste beelden hebben we al gezien en echt, het ziet er te gek uit. Zeker voor de voetbal liefhebbers wordt dit een regelrechte must-have! Meer informatie vind je hier.

Welk van bovenstaande Nintendo Switch spelletjes vind jij het leukst?

Zie ook: