schoolagenda,schoolagenda's,school agenda's,donald duck agenda,rice agenda,emoji agenda,pip studio agenda,playstation agenda,agenda's 2020 2021

Schoolagenda: vijf tips!

De zomervakantie is de tijd om weer op zoek te gaan naar leuke schoolagenda’s en andere leuke spullen voor school. Ben je benieuwd wat voor agenda’s er zoal voor het schooljaar 2020/2021 te koop zijn? Lees dan snel verder, want in dit blog zetten we een aantal hele leuke voor je op een rij.

Schoolspullen kopen

Een schoolagenda kopen: dat is toch superleuk om te doen?! Al bij het einde van het schooljaar sta je te popelen om een nieuwe agenda voor het volgende schooljaar te kopen. En kaftpapier, en andere leuke spullen voor school. Er is zoveel keuze qua schoolspullen en ook voor wat betreft schoolagenda’s is er van alles te koop. Om je een beetje op weg te helpen, zetten we hieronder een aantal leuke agenda’s voor je op een rij.

Donald Duck schoolagenda

donald duck school agenda 2020 2021

Oeh, wat kijkt hij boos: de Donald Duck op de voorkant van deze agenda. Maar daardoor vind ik ‘m wel cool. Donald Duck is sowieso leuk. Ben je ook fan van deze eend? Dan vind je deze agenda vast ook leuk. Hier te koop.

Pip Studio agenda

pip studio agenda 2020 2021

De dessins van Pip Studio vind ik altijd prachtig. Hun schoolagenda’s zijn dan ook altijd een lust voor het oog. Hier te koop.

Playstation agenda

playstation agenda 2020 2021

Houd je niet van al te veel tierelantijntjes en houd je van gamen? Check dan deze Playstation schoolagenda. Heel duidelijk en overzichtelijk. Hier te koop.

Agenda van Rice

rice schoolagenda 2020 2021

Het merk Rice verkoopt allerlei mooie spullen. Zo ook deze schoolagenda. Hier te koop.

Emoji agenda

emoji girls schoolagenda 2020 2021

Emoji’s blijven leuk. Deze emoji schoolagenda is super vrolijk en bevat van binnen ook allerlei leuke illustraties. Hier te koop.

Welke schoolagenda vind jij het leukst?

Zie ook: