playtime,talpa gaming

Playtime: nieuw Nederlands online spelplatform

Kijk je regelmatig naar het programma LINGO en denk je “hé, dat wil ik ook doen?” Goed nieuws! Via het nieuwe Nederlandse online platform Playtime kan dat nu. Net als het spelen van een heleboel andere spelletjes trouwens.

Wat is Playtime?

Playtime.nl is initatief van Talpa Gaming. Het is een nieuw online platform voor veilig en vertrouwd gamen voor het hele gezin. Op het platform vind je wel meer dan 300 spelletjes, die leuk zijn voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan Denksport spelletjes of het spel LINGO, maar dit is nog niet alles. Ook klassieke spelletjes van Atari staan erop, spelletjes van Kikker, Disney en Dolfje Weerwolfje… En niet te vergeten: spelletjes van Disney (Frozen, Toy Story etcetera), Studio100, Cartoon Network en Nickelodeon.

Wat kost Playtime?

De eerste maand is Playtime gratis. Ik was wel benieuwd, dus heb meteen een gratis proefmaand aangevraagd. Wil je lid blijven, dan betaal je een vast bedrag per maand € 4,99). Hiervoor kun je onbeperkt spelen tot op 5 schermen tegelijk. Playtime is speelbaar op zowel de smartphone, tablet en PC.

Benieuwd naar Playtime? Meld je dan hier aan voor een gratis proefmaand.