moederdag cadeaus,cadeau moeder,barbie met kind

Moederdag cadeaus: 5 tips!

Moederdag cadeaus: heb je geen inspiratie, lees dan vooral even verder ;-). Moederdag is dé dag om je mama in het zonnetje te zetten. Met een ontbijtje op bed bijvoorbeeld, of met een mooie knutsel. Zelf vind ik dat laatste altijd het leukste. Op zo’n moederdag knutsel heeft je kind vaak enorm zijn best gedaan. Heel waardevol vind ik dat, helemaal als het ook nog eens samengaat met een lief versje of een zelfgemaakt kaartje.

Bekijk hier ook ons blog over Moederdag knutselen
Cadeau voor Moederdag? Vijf tips!

Het belangrijkste aan moederdag is je aan dat je aan haar denkt en haar laat weten dat je van haar houdt. Wil je toch graag een cadeautje kopen voor je mams, maar weet je niet wat? Hieronder zetten we vijf tips voor je op een rij.

Moederdag cadeaus tip 1: iets om te snoepen…

Moeders houden over het algemeen allemaal wel van een high-tea. Je kunt haar natuurlijk ergens mee naartoe nemen, maar je kunt ook zelf een lekkere taart of moederdag cupcakes voor je mams bakken en haar verrassen met een mooie taartschep of een gebaksbordje, bijvoorbeeld uit het taartjes servies van Blond. Of wat dacht je van een leuke mok die je vult met haar favoriete bonbons! Meer artikelen van dit leuke servies vind je hier.

roze mok blond       moederdag cadeaus,gebaksbordje blond          moederdag cadeaus,moederdag tips,cadeau moeder kopen,mok mama blond

Tip 2 Moederdag cadeaus: iets om te lezen…

Mama’s maak je bijna altijd wel blij met een goed of een leuk boek. Hieronder zetten we een aantal leuke boeken voor moeders op een rij. Het boek van Aaf Brandt Corstius vond ik zelf geweldig. Het boek bevat veel herkenbare situaties. Vooral vrouwen die net moeder zijn geworden, zullen het boek zeker weten te waarderen! Hier vind je nog meer leuke boeken voor moederdag.

moederdag cadeaus,boek aaf brandt corstius    moeder zoon handboek    moederdag cadeaus,boek jill mansell    moederdag cadeaus,boek marie kondo

Moederdag cadeaus 3: iets wat op jullie lijkt…

moederdag cadeaus,portret van je gezin,gezinsportret
Zo leuk: een tekening van jullie gezin!

Iets wat mama’s (en papa’s, opa’s en oma’s en eigenlijk iedereen wel) geweldig zullen vinden, is dit: een portret van jullie gezin! Illustrator Leonie Verver maakt superleuke gezinsportretten. Aan de hand van teksten en foto’s gaat ze voor je aan de slag en maakt ze de mooiste illustraties. Meer weten? Check dan hier de website van Leonie.

Moederdag cadeaus 4: iets om samen te dragen…

“We love twinning!” Twinning is een andere benaming voor: hetzelfde dragen als je kind. Hieronder vind je leuke matchende moeder en dochter t-shirts. Geweldig toch?! Tip: er zijn ook matchende t-shirts voor vaders en zonen. Leuk voor vaderdag!

matchende t-shirts,moeder dochter t-shirts    moederdag cadeaus,moeder dochter tshirts

Tips Moederdag 5: iets met een eigen foto of tekst erop…

Moeders zijn altijd blij met mooie foto’s van hun kinderen. Een gepersonaliseerd cadeau met een mooie foto en/of tekst erop is dan ook zeker een schot in de roos. Wat dacht je bijvoorbeeld van een spannende thriller met jezelf of je moeder als hoofdpersonage, een geheugenspelletje, een telefoonhoesje, een klok óf een bakboek van Heel Holland Bakt met haar naam of met jullie foto of tekst erop?! Hier vind je allerlei leuke ideeën waarmee je direct aan de slag kunt.

boek heel holland bakt met naam erop
Gepersonaliseerd boek van Heel Holland Bakt…

Zelf kreeg ik ooit een Kitchen Aid voor Moederdag. Een duur cadeau, ik weet het. Maar ik ben er nog altijd zo blij mee! Ik bak veel vaker taarten en cakes nu en ik gebruik ‘m ook bijvoorbeeld om ijs mee te maken. Dus als je echt wilt uitpakken voor Moederdag? Denk dan eens aan zo’n mooi apparaat!

Heb jij nog tips voor leuke moederdag cadeaus? Laat het ons weten in de comments!

Zie ook: