vakantieboeken,paardenpraattv vakantieboek,paardenpraat tv vakantieboek

Leuke doeboeken voor kinderen

Dit jaar gaan wij met de auto naar Italië op vakantie. En zodra we ’s morgens vroeg in de auto stappen, is de vakantie wat mij betreft begonnen. Muziekje aan, leuke doeboeken mee en lekker eten en drinken natuurlijk voor onderweg… Wij vinden het heerlijk om met onze auto op vakantie te gaan!
Voor de kinderen duurt zo’n autoreis over het algemeen best wel lang. Maar met wat leuke spelletjes voor onderweg, een tablet én leuke vakantieboeken, zijn onze kinderen wel een paar uur zoet. Wil je ook een leuk doeboek kopen voor de kids? Dan geven wij je hieronder tips.

De leukste doeboeken voor paardenfans

Is je kind gek op paarden? Check dan deze leuke doeboeken van PaardenpraatTV en Spirit!

vakantieboeken,paardenpraattv vakantieboek,paardenpraat tv vakantieboek  vakantie boeken,vakantie doeboeken,vakantie doeboek spirit

Doeboeken voor kinderen die houden van knutselen

Knutselen met Jill of met de Zoete Zusjes… Een ding is zeker: met deze leuke knutselboeken hoeft je kind zich niet te vervelen!

    vakantieboeken,zoete zusjes boek

Leuke en leerzame doeboeken

Uit onderzoek blijkt dat doorlezen in de vakantie een terugval in het AVI-niveau voorkomt. Met deze vakantieboeken blijft je kind oefenen, maar wel op een leuke en speelse manier. Stuk voor stuk leuke en leerzame vakantie doeboeken!

    vakantieboeken,bobo boek
Vakantie doeboeken vol met leuke weetjes over je vakantieland

Superleuk vormgegeven, deze vakantielanden doe boeken! Maak de reis naar Italië, Spanje en Frankrijk nog leuker met deze mooie doe boeken vol met landen weetjes, spelletjes, kleuren en puzzels.

vakantieboeken,doeboek italie vakantieboeken,vakantieboek spanje,doeboek spanje vakantieboeken,doeboek frankrijk

Leuke jongens vakantieboeken voor de vakantie…

Houdt je kind van de boeken van Niek de Groot of is hij (of zij) helemaal gek van voetbal? Check dan deze leuke boeken eens. Goed voor urenlang doe-plezier!

vakantieboeken,boek voetbal international,voetbal doeboek    vakantieboeken,niek de groot vakantieboek

Een ding is zeker: met deze doeboeken zal je zoon of dochter zich beslist vermaken. Veel plezier en goede reis alvast!

Zie ook: