jumpen,jumpxl haarlemmermeer,jumpxl nieuw vennep,kinderen jumpen,trampolinespringen,jumpen vakantie noord holland,waar trampoline springen

Lekker jumpen bij JumpXL met de Decathlon SportExperience

Mijn zoontje sprong een gat in de lucht toen hij hoorde dat hij via de SportExperience van Decathlon een gratis Stunt & Trick les mocht doen bij JumpXL Haarlemmermeer in Nieuw Vennep. Van te voren telde hij de dagen af. “Hoeveel nachtjes slapen nog, mama?”. Totdat de grote dag eindelijk aanbrak ;-).

jumpen,jump xl nieuw vennep,jumpxl haarlemmermeer,jumpxl nieuw vennep,jumpen,indoor trampolines nieuw vennep
Het begin van een achterwaartse salto…

De les was echt “supervet”, aldus een moe maar voldaan mannetje dat een uur lang de ene salto na de andere (voorwaarts en achterwaarts) had staan maken in het JumpXL trampolinepark. Onder enthousiaste begeleiding van instructeur Leon, die superenthousiast was en Milan goed hielp met de tricks.

Gratis SportExperience bij Decathlon

De Stunt & Trick les bij JumpXL Haarlemmermeer is een van de sportactiviteiten die je kunt kiezen als je een SportExperience van Decathlon bij elkaar hebt gespaard. Heb je voor je sport of vakantie nog spullen nodig? Doe dan zeker je aankopen bij Decathlon! Bij iedere 1 euro die je uitgeeft, ontvang je 1 punt. Heb je in totaal 200 punten op je sportpas? Dan krijg je een code voor een gratis sportactiviteit (SportExperience). Hiermee kun je kiezen uit diverse soorten sportlessen door het hele land. VariΓ«rend van ‘Suppen’ en ‘Boulderen’ tot jumping- en yogalessen. Supercool, er zit zeker iets voor je bij!Β Hier vind je een overzicht van alle sportactiviteiten.

Over JumpXL Haarlemmermeer

JumpXL Haarlemmermeer is het gaafste en leukste trampolinepark van Haarlemmermeer en omstreken. Je kunt er lekker vrij springen over de geschakelde trampolines, jumpen uit de toren enΒ salto’s oefenen in de schuimbak. Fun jumpen doen de kids vanaf 6 jaar. Ook een partijtje bij JumpXL is superleuk om te doen, kinderen worden hier heel blij van!!!

Zie ook:

Beter leren voetballen met een trainingsbal