lego winkels,lego store utrecht

LEGO winkels nu ook in Nederland

Heb je al gehoord dat er nu twee echte, officiële LEGO winkels in Nederland te vinden zijn? De grootste LEGO winkel is in hartje Amsterdam te vinden en de andere LEGO Store is gevestigd in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht.

LEGO winkel Utrecht

In oktober 2019 opende de eerste winkel van LEGO haar deuren in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht (adres: Hoog Catharijnepassage 7, 3511 WP Utrecht). Toen wij zelf een bezoek brachten aan de winkel, waren we met de auto en parkeerden we deze in parkeergarage P5 die onder het winkelcentrum bevindt. Het station van Utrecht grenst aan Hoog Catharijne, dus kom je met het openbaar vervoer, dan is de winkel ook gemakkelijk te bereiken.

LEGO winkel in Utrecht…

LEGO Store Amsterdam

De mooiste en meest uitgebreide van de Nederlandse LEGO winkels! De LEGO Store in Amsterdam is op vrijdag 29 november 2019 geopend in de Kalverstraat. Hartje 020 dus! Het staat nog op onze planning, want de foto’s die we ervan hebben gezien en de berichten die we erover hebben gelezen, zijn veelbelovend. We hebben ons laten vertellen dat er écht van alles te doen is in deze LEGO Store! Naast shoppen, kun je er ook spelen en natuurlijk ook bouwen. Er schijnt zelfs een 3,25 meter hoge lego-molen van 885.757 stenen in de etalage te staan. Je begrijpt: die moeten we zien!

Speciaal kerst speelgoed van LEGO

En dan sta je zelf in een LEGO winkel en dan word je zelf weer kind… Herken je dit? Ik zelf was helemaal betoverd door alle mooie kerst LEGO pakketten. Van een LEGO peperkoekhuisje tot een grote kerstman van LEGO. Denk je eens in: hoe tof zou het zijn om zelf een heel winterdorp te bouwen van LEGO. Ik droom nog even door… 😉

Er is zoveel mooie LEGO kerstspeelgoed te koop. Dit is onder andere hier verkrijgbaar.

Heb jij de LEGO winkels al bezocht?

Zie ook: