kerstspeelgoed,lego winter trein,lego kerst trein

Het mooiste kerstspeelgoed…

Kerstspeelgoed: bijna elke gerenommeerde speelgoedfabrikant heeft wel speciale kerstartikelen op de markt gebracht. Zoek je nog leuk kerstspeelgoed voor je kinderen voor onder de boom? In dit blog geven we je een paar tips!

Gezellige tijd…

Een van de dingen waar het met kerst om draait, is samen zijn. Aandacht voor elkaar, gezellige dingen doen en met het gezin, vrienden en familie genieten van het kerstdiner. Op de school van mijn kinderen wordt er ieder jaar ook een school kerstdiner gehouden. Zo leuk is dat! Natuurlijk is het ook heerlijk om op kerstochtend met de kinderen cadeautjes uit te pakken bij de kerstboom. Ben je voor je kinderen nog op zoek naar een mooi cadeau voor kerst? Check dan hieronder onze tips!

Kerstspeelgoed van Playmobil

De playmobil adventkalenders (er is er ook een van 1.2.3) zijn natuurlijk te gek, maar wist je dat Playmobil nog veel meer mooi kerstspeelgoed verkoopt? Een kerstbakkerij bijvoorbeeld (compleet met elfjes!) of een woonkamer in kerststijl (inclusief kerstboom!). Als dat niet heerlijk spelen wordt met kerst! Meer kerstspeelgoed van Playmobil vind je hier.

Frozen 2 lego…

Op 20 november 2019 is Frozen 2 uitgekomen. Heb je ‘m al gezien? Nu er weer een nieuwe film van Frozen uit is, is er natuurlijk ook allerlei mooi Frozen 2 speelgoed bijgekomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van het LEGO Arendelle kasteeldorp en de Betoverde Boomhut?

Nijntje in de kerstboom…

Nijntje: wie is er niet dol op dit lieve figuurtje dat gemaakt is door Dick Bruna?! Speciaal voor Kerstmis is er nu een speciale Nijntje kerstboomhanger verkrijgbaar. Is ‘ie niet prachtig? En wat dacht je van een Dick Bruna kerststal?! Ben je trouwens wel eens in het Nijntje Museum geweest? Leuk ook als kerstvakantie tip!

Kerststal van Fisher Price

Deze staat al een paar jaar bij ons in huis en de kinderen vinden ‘m nog steeds leuk. Vooral het engeltje bovenop de Fisher Price kerststal is in trek. Als je hierop drukt, wordt er een kerstliedje afgespeeld. Bij de kerststal zijn de poppetjes van Jozef, Maria, het kindje Jezus en de drie koningen inbegrepen. Ook de kerstengel en de dieren zijn inclusief. De speelgoed kerststal van Little People is een mooi cadeau waar je jaren plezier aan zult beleven. Meer informatie vind je hier

kerststal,little people kerststal,fisher price kerststal

Hier vind je trouwens nog veel meer leuke kinder kerststallen. En lijkt het je leuk om zelf een kerststal te knutselen? Bekijk dan hier eens de kerststal die we zelf maakten van wc-rollen.

Winter Holiday train van LEGO

Elk jaar als wij de kerstboom opzetten, pakken we de speelgoedtrein erbij. Mijn zoontje maakt dan een rondje van treinrails en zet deze rond de kerstboom neer. Staat niet alleen gezellig, maar is ook natuurlijk heerlijk om mee te spelen. Speciaal voor de feestdagen heeft LEGO een prachtige wintertrein uitgebracht, inclusief 5 minifiguurtjes, 16 gebogen spoordelen, locomotief etcetera. Supermooi kerstspeelgoed!

LEGO heeft trouwens nog veel meer mooie kerst sets uitgebracht, kijk hier om te zien welke dat zijn.

Wist je trouwens al dat er net twee LEGO winkels in Nederland geopend zijn? Misschien leuk als kerstvakantie tip…?

Kerstpuzzel voor uren familieplezier…

Kerst is dรฉ tijd om met het gezin spelletjes te spelen of lekker te puzzelen. Vooral dat laatste vinden we hier thuis heerlijk om te doen. Onderstaande Disney puzzel hebben wij zelf ook in huis en dit jaar ben ik van plan om ‘m samen met kerst met mijn kinderen te maken. Je bent even bezig, maar dat geeft niet… Tijdens het puzzelen zitten we namelijk heerlijk te praten over van alles en nog wat. Kop thee erbij met wat kerstkransjes… Echt even quality time dus!

kerstspeelgoed,kerst puzzel,kinderpuzzel kerst,kerstpuzzel disney,puzzel disney,disney puzzel

Hier vind je nog veel meer mooie kerstcadeaus. Welk kerstspeelgoed is bij jou favoriet?

Zie ook: