kunuku aqua resort,hotel curacao kinderen,all inclusive hotel curacao

Kunuku Aqua Resort Curacao: een paradijs!

Dit jaar is het dan zo ver: we gaan met de kinderen naar Curacao! Het hotel waar we zullen verblijven, is het Kunuku Aqua Resort: een compleet nieuw all inclusive resort op Curacao dat alles heeft wat je je maar kunt wensen van een vakantie Curacao.

Prijsvraag

Ik denk dat het alweer zo’n 12 jaar geleden is dat we voor het laatst op Curacao zijn geweest. Met zijn drieën waren we toen. Mijn man (toen nog vriend) en ik hadden meegedaan aan een prijsvraag van Amstel Bright en vielen met onze slagzin in de prijzen. Hoe cool is dat?! Omdat de reis voor drie personen was, ging mijn zus mee. Wat een geweldige vakantie hebben we gehad!

Uit het plakboek: met zijn drietjes naar Curacao…

Met familie naar Curacao

Twaalf jaar later gaan we dus terug naar Curacao. Ditmaal nemen opa en oma ons mee en gaan we gezellig met de hele familie. Geweldig toch?! We kijken er ontzettend naar uit. Met de kinderen hebben we nog nooit zo lang gevlogen en – hoewel ik dat stiekem best nog een beetje spannend vind – kijken we er met zijn allen ontzettend naar uit! Ook omdat het resort waar we naartoe gaan op Curacao – het Kunuku Aqua Resort – er fantastisch uitziet en superleuk is voor kinderen. Natuurlijk willen we ook wel het een en ander gaan doen als we op Curacao zijn. Ga je ook naar dit eiland en wil je weten wat er zoal te doen is voor gezinnen met kinderen? Check dan ook mijn blog met tips Curacao met kinderen.

Kunuku Aqua Resort: all inclusive resort op Curacao

Zoals ik je al vertelde, nemen opa en oma ons mee op vakantie naar Curacao. We gaan dus gezellig met de familie. Zo’n vakantie met zijn allen is natuurlijk best prijzig. Opa en oma waren naar het reisbureau geweest om te informeren, maar ze schrokken echt van de prijs. Toen we met hen op internet op zoek gingen naar een betaalbare vakantie naar Curacao, kwamen we al snel op het Kunuku Aqua Resort van Corendon uit. De prijs was gunstig en het bleek ook nog eens all inclusive te zijn. Dat laatste is by the way ook erg fijn als je met een groep reist… We waren dus allemaal erg enthousiast en toen hebben we meteen maar geboekt!

Zwembaden met glijbanen

Als je met je kids op vakantie gaat, dan is een zwembad met glijbaan toch wel een must. Toen we dus op zoek gingen naar een leuk hotel met glijbanen op Curacao, viel het Kunuku Aqua Resort ons meteen op. Het resort ziet er heel vrolijk uit, is mooi aangelegd en heeft (jawel, daar komt ‘ie!) maar liefst 4 grote zwembaden, waarvan 3 met en 1 zonder glijbaan. Twee van de glijbanen zijn maar liefst 13 meter hoog. Dat wordt dus een groot feest!

kunuku aqua resort,all inclusive hotel curacao,hotel curacao met glijbaan
Op het Kunuku Aqua Resort vind je ook veel glijbanen…

Zijn je kids wat jonger? Ook daar is rekening mee gehouden op het Kunuku Resort. Er zijn namelijk ook nog twee aparte kinderbadjes met een glijbaan. Voor ieder wat wils dus!

kunuku aqua resort,hotel curacao met glijbaan,kinderbad kunuku resort corendon
Op het Kunuku Aqua Resort vind je ook twee
kinderbadjes met glijbaan…

Wij hebben in ieder geval super veel zin om naar het Kunuku Aqua Resort te gaan. We laten nog weten hoe het geweest is. Houd deze pagina in de gaten!

Zie ook:

3 Comments

  1. Pingback: Curacao met kinderen: 5 tips! - Jongens en meiden

  2. Pingback: De leukste cadeaus voor een meisje van 4 jaar - Jongens en meiden

  3. Pingback: Vakantiebeurs: ook leuk voor kinderen! - Jongens en meiden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*